Kaymakam Aslan’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

PAZAR-RİZE 9.01.2014 19:46:46 16 0
Kaymakam Aslan’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Kaymakam Aslan, mesajında, basın mensuplarının günümüz bilgi çağının önemli mesleklerinden birini icra etmekte olduklarını belirtti.

Aslan, mesajının devamında şunları kaydetti:
“Toplumun gözü, kulağı ve sesi olma görevini üstlenen, yaptıkları iş gereği ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı doğrultusunda objektif ve olaylara farklı bakış açıları getiren gazeteciler toplumun bilgilenmesinin sigortası olmaktadır. Yaptıkları çalışmalar ve görevleri ile çok sesliliğe ve düşünce özgürlüğüne de katkıda bulunan gazetecilerimiz, haberin kaynağına haber konusu olgunun meydana geldiği yere göre türlü zorluklarla mesleklerini icra etmektedirler. Bu özverili mesleği icra eden tüm basın emekçilerinin gazeteciler gününü sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle kutluyorum.”

Bu arada Aslan, İdareciler Günü nedeni ile ayrıca bir mesaj yayımladı.
Aslan, mesajında, şuifadelere yer verdi:
'Devletimizin önemli bir yapıtaşı olan Mülki İdari Amirlerimiz bulundukları mevkide yasalar gereği devleti ve hükümeti temsil etme yetkisine sahiptir. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için devletin varlığını, gücünü, otoritesini, şefkatini vatandaşa ileterek devlet ile vatandaşlar arasındaki sevgi ve güven duygularından oluşan köprüyü güçlendirmektedirler. Memleketin her köşesinde, kendilerine tevdi edilen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti ve çabası içerisinde olan Mülki İdari Amirlerimiz güçlü gelenekleri ve özverili çalışmaları ile milletimizin gönlünde uzun seneler yaşayarak milletimize hizmet etmeye devam edeceklerdir. Yurdumuzun dört bir köşesinde hizmet yarışına devam eden bütün mesai arkadaşlarımın 10 Ocak İdareciler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, görevini şerefle tamamlayarak emekliye ayrılan meslek büyüklerimin ve kıymetli meslektaşlarıma sağlık ve mutluluklar dilerken, ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle ve şükranla anıyorum.' 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI