KARAL'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kanocu Gençler AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a teşekkür ettiler.

PAZAR-RİZE 12.10.2013 20:05:05 24 0
KARAL





GENÇ KANOCULARDAN KARAL'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

                Gündoğdu Su Sporları Kulübü Başkanı Bilgin Kopuz ve Kanocu Gençler AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a Kendilerine Sağladıkları Desteklerden Ötürü Teşekkür Ederek Plaket Takdim Etti.

                AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal haftalık Rize programları çerçevesinde Gündoğdu Su Sporları Kulübünü ziyaret ederek burada mevcut durumu inceledi ve  genç sporcular ile bir araya geldi.

                Gerçekleşen ziyarette Milletvekili Karal'ın gençlere olan desteklerinden bahseden Gündoğdu Su sporları Kulübü Başkanı Bilgin Kopuz ' 2001 yılında kurmuş olduğumuz su sporları branşında sayın vekilimizin destekleri sayesinde belirli bir seviyeye geldik. Kurulduğumuz günden bu yana bu bölgenin çocukları olan genç sporcularımız Türkiye şampiyonu konumuna geldiler. Sayın vekilimizin katkıları ve önderliğinde bu sporu daha ilerilere taşıma arzusu içerisindeyiz. Amacımız Avrupa'da başarı elde etmek. İnşallah vekilimizin gayretli destekleri ile bunu da başaracağız' dedi.

                Gündoğdu Su Sporları Kulübü Başkanı Bilgin Kopuz teşekkür konuşmasının hemen ardından tüm sporcular adına Milletvekili Hasan Karal'a bir plaket takdim etti.

                Plaketi kabul eden Karal ' Başta genç kardeşlerimiz olmak üzere Bilgin kardeşimiz ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimizin başarıları ile her zaman gurur duymuştuk. En son aldıkları Türkiye birincilikleri ile bizleri ihya ettiler. İnanıyorum ki bu başarılarını dünyaya taşıyarak ülkemizi en güzel şekilde temsil edecekler.

Onlar yeter ki sporculuk ahlakına sahip çıkıp başarıya koşsunlar. Biz onların sadece bir vekili değil, bir ağabey olarak her zaman arkalarındayız.

Tabi ki elde edilen bu başarılar Rize'de bu sporun gelişmesi için çok önemli bir faktör. Gerekli araç gereç noktasında her zaman bu kardeşlerimizin yanındayız'
ifadelerini kullandı.

               

                 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI