KARAL KÖY GEZİLERİ İÇİN YOLLARDA!

Mavi Yemiş Araştırma Merkezini ziyaret ederek Doç.Dr.Mustafa Akbulut ile görüştü!

PAZAR-RİZE 23.09.2013 15:26:26 122 0
KARAL KÖY GEZİLERİ İÇİN YOLLARDA!





               
                AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ HASAN KARAL KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

                AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize'deki İncelemelerine ve Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

               
               Karal, beraberindeki AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri  ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ile birlikte Rize'nin köylerini gezmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

               
              Rize'nin Dörtyol Camidağı köyünü ziyaret eden Karal ilk olarak Camidağı ÇAYKUR çay fabrikasını ziyaret ederek burada fabrika müdürü Kemal Kılıçarslan'ın konuğu oldu ve fabrikanın çalışma performansı hakkında detaylı bilgiler aldı.

               
                Buradaki ziyaretinin ardından hız kesmeden Sütlüce köyüne intikal eden Karal ve beraberindeki heyet, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mavi Yemiş Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne konuk olarak sürdürülen çalışmalar hakkında Doç. Dr. Mustafa Akbulut'tan brifing aldı.

                 
              Mavi Yemiş Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akbulut, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyete Rize'deki likapa ve mavi yemiş üretimi konulu detaylı bilgi verdi.

           
              Buradaki toplantıda Rize için çaya destek amaçlı ürünlerin korunması ve geliştirilmesi için gerekli tüm desteğin sağlanacağını vurgulayan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal oluşturulan likapa bahçelerini gezdi.


              Daha sonra eski Camidağı muhtarı 90 yaşındaki Numan Sadıkoğlu'nu evinde ziyaret eden Karal, burada bölgedeki vatandaşlarla oturup sohbet etti.

                Köylerde karşılaşılan problemleri tek tek not alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal bölgede yapımına başlanan ve tamamlanan çalışmaları inceledikten sonra ayağının tozu ile Camidağı merkez Kuran kursunu ziyaret ederek buradaki talebeler ile bir araya geldi.

                Son olarak Dörtyol köyü muhtarlığını ziyaret eden Karal, gün boyu alınan bilgilerin ve kaydedilen bilgi notlarının istişaresini yaptı ve bölgeden ayrıldı. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI