KAMPANYALI KURBAN SATIŞI

PAZAR'DA İLGİNÇ KURBANLIK SATIŞ PORMOSYONU!

PAZAR-RİZE 7.10.2013 20:47:47 19 0
KAMPANYALI KURBAN SATIŞI




Bir alana bir bedava da görüldü,% 50 düşük fiyat kampanyası da; ama böylesi ne görüldü ne duyuldu. Rize’nin Pazar ilçesinde bir büyükbaş hayvan sahibi kurbanlık olarak getirdiği hayvanını satmak için ilginç bir kampanya başlattı ve hayvanını alana 5 gün boyunca hamallık yapacağını söyledi.

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber kurban pazaryerlerinde yoğunluk artıyor. Hal böyle iken vatandaşlar ve satıcılar arasından sıkı pazarlıklar yaşanıyor. Yaşanan bu pazarlıklar sonucunda ortaya ilginç manzaralar da çıkıyor.

Rize’nin Pazar ilçesinde bir vatandaş kalan son büyükbaş hayvanını satmak için çok ilginç bir kampanya başlattı. Vatandaş,4 Bin TL fiyat biçtiği büyükbaş hayvanını alan kişiye 5 gün boyunca hamallık yapacağını söyledi.

Kurbanlık büyükbaş sahibi vatandaş “87 tane mal ile geldim. Son bir tane kaldı. Kampanya yaptım. Bir tane alana bir tane bedavaydı; ama bir tane kaldı. Onun için bu hayvanın bedavası benim. Bu hayvanı alana 5 gün boyunca hamallık yapacağım” dedi.Vatandaş kampanya başlattığı hayvanın bedelinin de 4 Bin TL olduğunu açıkladı.

Salih Navdar-Ayşe Okumuş-GELİŞİM TV 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI