İL GENEL MECLİSİ ÜYESİNDEN AÇIKLAMALAR!

İLK KEZ PAZAR'A YAPILANLARI AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINDA AÇIKLADI!

PAZAR-RİZE 27.09.2013 09:17:17 31 1
İL GENEL MECLİSİ ÜYESİNDEN AÇIKLAMALAR!






AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISINDA KONUŞTU.

İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ RASİM ÇORBACI’DAN ÇALIŞMALARLAİLGİLİ AÇIKLAMALAR.

ÖNCELİKLİ İŞLERE ÖNEM VERİYORUZ.


Pazar diğer ilçelere benzemiyor.50 köy var. Bunlar dağınık ve engebeli alanlarda kurulmuş. Hizmet götürmek oldukça zahmetli. Biz öncelikle grup yolları ve kalabalık köyler, ardından hiçbir hizmet götürülmemiş  köyler sıralaması ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunladan bazılar;

A-SU

B-HEYELAN,

C-DUVAR,

D-MENFEZ,

E-ALTYAPI,

F-YOL AÇIMI,

G-MEVCUT YOLLARIN ONARIMI,

“Bilindiği gibi bölgemiz heyelan bölgesi. Yağmurlar yağdığında hemen hemen bazı bölgelerimizde devamlı kaymalar ve yıkımlar meydana geliyor. Biz öncelikle zarara uğramış olan vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Onların imdadına yetişmeye çalışıyoruz. Köylere Hizmet Götürme Birliği her geçen gün yeni personel ve iş makineleriyle modernize ediliyor. Sayın Başbakanımız bu kuruma çok önem veriyor. Hani hep söylenir ama bir türlü icraat yapılmaz olan bir deyim vardır.”Kalkınma Köylerden başlar” biz işte bunu yapıyoruz. Sözden çok öz önem veriyoruz. Slogan değil icraat peşindeyiz. Onların yardımına koşuyoruz. Bu hizmetlerimizde oldukça adil davranmamıza rağmen yinede kırılan ve küsenler oluyor.”

İMKÂNLAR DÂHİLİNDE HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.

Devletten İlimize gelen paralar öncelikle il ve ilçelere dağıtılıyor. Biz Pazar’da her yıl yapılacakları önemine binaen projelendirip Rize’ye İl Genel Meclisi sekreterine sunuyoruz. Burada değerlendirilmeler sonucunda ödeneklerin dağıtımı yapılıyor. Daha sonra yılı içinde ek ödenek geldiğinde de aynı uygulama devam ediyor. Bizim isteklerimizin tamamının karşılanması mümkün değildir. Diğer ilçelerinde de öyle. Acil olanlara öncelik verip ödeneğimizi Köylerimize adil olarak dağıtmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bize yardımcı oluyor.50 köy,5 grup yolu ve 9 güzergâh bizden hizmet bekliyor. Onlar da haklı. Yıllarca bu bölgeler hizmet alamadı. Ama bize de hak vermeleri gerekir. Her şey birden olmuyor. Sıralama ya koyuyoruz. Zamanı gelince tüm yollarımız olacak. Yinede şikâyetler bitmeyecek. İnsanlar var olduğu sürece ihtiyaçlarda aynen devam ediyor.520 km yolumuzun, 174 KM’ sini genişlettik.Hizmete açtık..”açıklamalarında bulundu.  

Anahtar Kelimeler:
fatma aylin
28.09.2013 09:46:47
pazarın köylerıne yollardan gidilmiyor bu adam hangi pazardan veya hangi pazara yapilan yatırımlardan anlatıyor belki tokatın pazar ilçesi var oradaki yatırımlardanmi dem vuruyor.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI