Hayalleri Dünyayı gezmek

Hayalleri Dünyayı gezmek

PAZAR-RİZE 18.11.2019 09:39:39 83 0
Hayalleri Dünyayı gezmek

Ali Akyıldız

PAZAR-Trabzon ve Rizeli Motosikletli gençler Türkiye'nin pek çok şehirlerine turlar düzenlediklerini söylediler.

Trabzon’da doğup büyüyen 38 yaşındaki Akın Şahin, arkadaşlarıyla birlikte motosikletiyle Türkiye'yi geziyor. Trabzon’dan yola çıkıp, Rize’deki arkadaşlarını da yanına alarak Tarihi Pazar Kızkulesi’ni ziyaret eden genç motosikletliler seyahatin tadına çıkarıyorlar.

Trabzon’dan Burak Kara, Gani Sarı ve Ozan ile sabah erkenden yola çıkıp, Rize’deki arkadaşlarıyla birlikte Pazar ilçesine gelen Akın Şahin, arkadaşlarından Gani Sarı’nın aynı zamanda Kenan Sofuoğlu ile birlikte Türkiye ve dünya turuna çıktığını söyledi.

Şahin, “ Şu an binmekte olduğum makinemi biriktirdiklerime kredi alıp ekleme yaptıktan sonra alabildim. Ben ve arkadaşlarım Trabzon ve Rize’nin tarihi yerlerini geziyoruz. Bize “Pazar’daki Kız Kulesi gibi bir kaleyi dünyada ve yeryüzünde bulma şansınız yok” dediler. Bizde merak edip geldik. Ve çok da beğendik. Hedefimiz Dünya Turu ” dedi.

Rize-Trabzon kardeş, ayıran Kalleş, ifadelerini kullanan Akın Şahin “ Bu motorla Yunanistan’a kadar gittim. Dünyanın en zevkli sporu herkese tavsiye ediyorum” dedi.

Pazar’dan Batum’a geçerek tekrar Rize ve Trabzon’a döneceklerini söyleyen Burak Kara “ Motosiklet tutkunlarına “aman dikkat” zevki olduğu kadar tehlikesi de var” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI