DEVLET ERKANI DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİ.

GENEL MÜDÜR SÜTLÜOĞLU OĞLUNU EVLENDİRDİ.

PAZAR-RİZE 9.10.2013 10:18:18 99 0
DEVLET ERKANI DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİ.




GENEL MÜDÜR  SÜTLÜOĞLU'NUN EN MUTLU GÜNÜ

    Bayram Ali Kavalcı    

 
Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu’nun oğlu Muhammed Şamil Sütlüoğlu, Ankara Kocatepe Nikah Salonu’nda düzenlenen görkemli bir tören ile dünya evine girdi. TBMM Başkanı ve İki Başbakan Yardımcısı ile çok sayıda Bakanın katıldığı nikahın ardından 13 Ekim 2013'de tarihinde ise çiftlerinin düğün töreni ise Rize'de gerçekleşecek.

 Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu’nun yakışıklı oğlu Yüksek Mimar Muhammed Şamil Sütlüoğlu ve yine Çaykur ailesinden Çaykur Teftiş Kurulu Eski Başkanı ve Çaykur Müşavirlerinden İsmet Günaydın'ın güzel kızı  Yüksek Mimar Gaye Günaydın ile yeni bir hayata ilk adımlarını attılar. Ankara Kocatepe Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda yapılan tören birçok önemli isim de bir araya getirdi. Törene, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İçişleri Eski Bakanı Ak Parti MKYK Üyesi Abdulkadir Aksu, Tarım Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Bakan Yardımcıları, Müsteşar, Vali, Müsteşar Yardımcıları ile çok sayıda üst düzeyde Bürokrat, Milletvekili, Belediye Başkanı,Vakıf ve Cemiyet Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileriyle ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldılar.

Sütlüoğlu ailesinin bu mutlu gününe katılan iki başbakan yardımcısı ve çok sayıda  yeni ve eski Bakanların şahitlik yaptığı Yüksek Mimar Muhammed Şamil Sütlüoğlu ve meslektaşı Trabzonlu Yüksek Mimar Gaye Günaydın çiftinin nikahını Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna kıydı.

 Çiftin düğün merasimi 13 Ekim Pazar günü Rize'de Yakamoz Restoranda saat 19'da Rize’de gerçekleşecek. İmdat Sütlüoğlu’un geçtiğimiz Nisan ayında da diğer oğlu Eczacı Bayram Ali Sütlüoğlu dünya evine girmişti. 

   


 

 

 

  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI