Çay bahçesi açıldı: Müşteri bekliyor

Rize’de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan Çay bahçesi ve kafeler normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başladı.

PAZAR-RİZE 29.06.2020 10:18:48 95 0
Çay bahçesi açıldı: Müşteri bekliyor

PAZAR-Rize’de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan Çay bahçesi ve kafeler normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başladı.

Rize’nin Pazar İlçesinde MARİNA CAFE ve ÇAY BAHÇESİ işletmeciliği yapan Cahit Erdeniz (75) sabah erken saatlerde iş yerlerine gelerek dükkânlarını temizledi. Daha sonra dezenfekte ettikleri işletmelerinde uzun bir aranın ardından müşterilerini beklemeye başladı.

39 yıldır aynı müesseseyi işlettiğini, yaklaşık kış mevsimini de göz önüne alınca 6 ay kapalı kaldığını söyleyen İşletmeci Cahit Erdeniz, “Koronavirüs salgınının başladığı Mart ayından sonra bugüne kadar kapalı kaldık. Normalleşme süreci le 15 gündür yeniden hizmet v ermeye başladık. Maske takıp, Sosyal mesafe kurallarına uyarak Çay bahçemize gelen müşterilerimiz nezih ortamda bir yandan dinlenip, diğer yandan her türlü dezenfektan kullanarak hazırlamış olduğumuz servislerimizden istifade edebilirler” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI