Çamlıhemşin`de Yine Kurt Saldırısı

Rize`nin Çamlıhemşin İlçesi`ne bağlı Şenyuva Köyü`nde aç kurtlar yavru buzağına saldırdı.

PAZAR-RİZE 24.09.2013 13:45:45 10 0
Çamlıhemşin`de Yine Kurt Saldırısı





CEMİL KUS 'un haberi....



Rize
'nin Çamlıhemşin İlçesi'ne bağlı Şenyuva Köyü'nde aç kurtlar yavru buzağına saldırdı.
 
Son yıllarda Çamlıhemşin ilçesinde duymaya alıştığımız kurt saldırısı haberine bir yenisi daha eklendi. Bu kez kurban yavru buzağı oldu.
 
 
Çamlıhemşin İlçesi'ne bağlı Şenyuva köyü karayolunda meydana gelen kurt saldırısı köylüleri tedirgin etti. Henüz sahibi belirlenemeyen yavru buzağına saldıran iki kurt buzağı parçalarken gören ilçe özel idare personelleri Kadir Ali Kus ve Nazım karaman kurtları arabayla kovaladı.
 
 
Kurt saldırısının gece saatlerinde meydana geldiğini tahmin ettiklerini belirten Kus ve Karaman olayın şokunu henüz atlamadıklarını dile getirirken araç sürücüsü Karaman ''Özel aracımızla Çat vadisinde bulunan Zil Kale'ye gidiyorduk Şenyuva köyünden geçerken bir anda yerde bulunan yavru buzağı parçalayan kurtları fark ettik, aniden önümüze düşen kurtların üzerine aracımı sürdüm ancak hızlı bir şekilde kaçtılar. Arabadan inince Buzağın parçalandığını gördük ,biz orda dururken Kurtar 100 metre uzaklıktan bizi takip ediyorlardı. Biz arabaya binince aniden ormanlıklarda kayboldular. ''dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı