Çalışan Kadınlar için Her gün 8 Mart

Çalışan Kadınlar için Her gün 8 Mart

PAZAR-RİZE 9.03.2020 14:33:21 94 0
Çalışan Kadınlar için Her gün 8 Mart

Batın Aral Keskin

PAZAR-8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle İçinde bulunduğumuz hafta, epeyce bir zamandan beri ülkemizde “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” “Haftası” olarak değerlendiriliyor.

Kadın çevreleri bu günü çeşitli etkinliklerle kutlarken Kezban Sütlü ve Elif Yaldızlı Rize-Pazar’da terzilik yaptığı işyerinde çalışarak 8 Mart Kadınlar Gününü geçirdiler.

Önceleri bir firmada çalışıyordum. Ayrılınca iki ay evde kaldığını söyleyen Terzi Kezban Sütlü, Kadın dediğin çalışmalı, üretmeli, eve katkısı olmalı, çalışmak aynı zamanda terapidir. Bütün kadınlara öneriyorum” dedi.

Bütün kadınların hayal ederek en güzel yerlere ulaşmalarını diliyorum. Merhum Sabancı’nın sözü olarak Çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak diyorum ve kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Elif Yaldızlı “ İşlerimiz durgun olsa da çalışmak çok güzel.8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum. Evde oturmak yerine kadınlarımızın çalışarak ailelerine ekonomik katkı sağlamalarını” istiyorum diyerek sözlerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI