Birlikten güç doğar dediler: 60 muhtar biraraya geldiler

Rize’de iki muhtar derneği birleşerek tek çatı altında hizmete karar verdiler.

PAZAR-RİZE 4.06.2020 15:58:53 85 0
Birlikten güç doğar dediler: 60 muhtar biraraya geldiler

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Rize’de iki muhtar derneği birleşerek tek çatı altında hizmete karar verdiler.

Rize’nin Pazar İlçesinden Muhtarlar Derneği ve Hür Muhtarlar Derneği adında faaliyet gösteren iki muhtar derneği Birlikten Güç Doğar Dediler” tek çatı altında birleştiler.

Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı “Yaklaşık beş yıl önce muhtarlar derneğinde ayrışma olmuştu bu anda Pazar muhtarlar derneği çatısı altında tüm muhtarlarımız bir araya toplanmış bulunuyoruz” dedi.

Birlikten güç doğar dedik ve birleşme için iki muhtar dernek başkanı görüştük diyen, Rize Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı, konuşmasına şöyle devam etti. “ Pazar muhtarlar derneği çatısı altında toplandık, mahalle muhtarlarımızda bizim yanımızda, toplam 60 muhtar bir araya gelerek Pazar’a hizmet etmek için varız” diye konuştu.

Avcı, Pazar ilçemize Hizmet vermek için çalışacağız, şu an bulunduğumuz hizmet yerimiz derneği, yan tarafta bulunan eski kütüphane ve düğün salonunun olduğu yer. Bu yer için Belediye Başkanımızla görüştük orayı bize tahsis etti kendisine teşekkür ederim, Projesini çizdirdik, her şey hazır ödeneğin bir bölümünü temin ettik, bir bölümünü de temin etmeye çalışıyoruz önümüzdeki aylarda derneğimizde hep beraber Pazar için bir bütün olarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI