Başkan Kasap'ı ziyaret ettiler

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik ve yönetimi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

PAZAR-RİZE 30.01.2018 07:34:32 16 0
Başkan Kasap
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Kadir Ali Çelik ve yeni yönetimi Rize Belediyesine yapmış oldukları ziyarette Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile makamında bir araya gelerek görev süresi içerisinde yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarete bir açıklama yapan Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, “ İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuz Hut’tan devralmış olduğu görevi ekip arkadaşlarıyla birlikte siyasi büyüklerin de destekleriyle en güzel şekilde icra etmeye çalışacağını belirterek, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır işler ortaya koyacaklarını söyledi.

Göreve yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanı Çelik ve yönetimini makamında ağırlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kendisine gerçekleştirilen bu ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere vermiş olduğu önemden bahsederek üst kademeler olarak her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade etti. Başkan Kasap, yeni yönetime ekip ruhu ile hareket edildikçe başarılamayacak hiçbir iş yoktur nasihatinde bulunarak bundan sonraki süreçte görevlerinde başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı