Başkan Basa, Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na Bağışladı

Başkan Basa, Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na Bağışladı

PAZAR-RİZE 3.07.2020 14:38:18 25 0
Başkan Basa, Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na Bağışladı

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve Pazar Memur Sen şube başkanı Cemal Taşçı, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla dünya genelindeki muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla başlattığı “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' kampanyasına destek olmak amacıyla TDV’ye kurban bağışı yaptılar.

Pazar Müftüsü Şükür Küçük, Kurban Bağışı standının kurulduğu Pazar Demokrasi Meydanında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“Türkiye diyanet vakfımız aracılığı hem Türkiye’mizdeki fakirlere, hem de yurtdışındaki özellikle Afrika ülkelerindeki gerçekten acı çeken fakirlere ulaştırılmak üzere vekâletle Kurban bağış kampanyası başkanlığımız ve vakfımız başlatmıştır.”

Müftü Küçük, İlçemiz Pazar’ımızda da ilk bağışı Kaymakamımız Ayhan Terzi’den almıştık. Bugün ise Belediye Başkanımız Ahmet Basa ve Memur Sen başkanı Cemal Taşçı’nın kurban bağışlarını alıyoruz.

Pazar’daki sivil toplum örgütlerininim ilgisi yoğun. Vakfımızın üyelerinin büyük gayretiyle inşallah Pazar’ımızda da bunu duyurmak ve bu güzel hayırda yarış işini sonuca ulaştırmak istiyoruz, tüm kardeşlerimizin vatandaşlarımızın bu noktada o fakirleri bir şekilde yalnız bırakmayacaklarını, bağışlarını ulaştırmak üzere bizim aracılığımızla onlara ulaşacağına inanıyorum. Rabbim inşallah şimdiden bütün kardeşlerimizin vekâletle kurban bağışlarını kabul eylesin” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI