Balık tutarak stres atıyorlar

Rizeli Üniversiteli gençler, Tarihi iskelede sabahın erken saatlerinde kalkarak, güneş zirveye çıkıncaya kadar balık tutuyorlar.

PAZAR-RİZE 18.06.2020 10:52:57 42 0
Balık tutarak stres atıyorlar

PAZAR-Rizeli Üniversiteli gençler, Tarihi iskelede sabahın erken saatlerinde kalkarak, güneş zirveye çıkıncaya kadar balık tutuyorlar.

Rize’nin Pazar İlçesinde Tarihi İskelede, sabah gün doğmadan kalkan Çağrı Yıldırım(23), Adem Kemal Biber, üniversiteli iki arkadaş balık tutarak stres atıyorlar.

Beden Eğitimi Yüksek Okulu son sınıf öğrencisi Çağrı Yıldırım(23),Tarihi Pazar iskelesine gün doğmadan arkadaşımla birlikte gelerek, güneş zirveye çıkıncaya kadar balık tutuyoruz. Amacımız balık tutmaktan daha çok stres atmaktır. Sabah saatlerimizi de böyle değerlendiriyoruz” dedi.

Konservatuvar mezunu Adem Kemal Biber(29),arkadaşımla bazı sabahları erkenden kalkıp tarihi iskelemize geliyoruz. Bazı sıkıntılarımız var Coronavirüs gibi, bizde az da olsa stres atmak için buraya geliyoruz. Tabi yapacak bir şey de yok. Güzel de oluyor. Herkes buraya gelebilir. Güne sabah başlamak farklı oluyor” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı