TSE’DEN BAŞKAN BASA’YA ZİYARET

Karadeniz TSE Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır ve Teknik yönetici İnanç Gümüşler Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ‘yı makamında ziyaret ettiler

ÖZEL HABER 13.11.2019 07:37:16 419 0
TSE’DEN BAŞKAN BASA’YA ZİYARET

PAZAR-Çalışmalar hakkında bilgi veren Karadeniz TSE İl Koordinatörü Adnan Bahadır, Rize ve İlçeleri genelinde uygulanacak apartman ve iş yerlerinde bulunan asansörlerin TSE kontrolleri yapılarak standartlara uygun olup olmadığı konusunda uygulanacak işlemleri anlattı.

Pazar Belediye başkanımızı ziyarete geldik. Kurumumuz hizmetleri hakkında kendisini bilgilendirmeye çalışıyoruz” söyleyen Adnan Bahadır “ Asıl ziyaretimiz Rize ilimize ilk defa TSE İl temsilciliği açılması yönünde yönetim kurulumuzun bir kararı var. Bunun altyapısını oluşturmak amacıyla Valiliğimizi ziyaret ettik. Valiliğimizden hizmet yeri konusunda destek aldık. İnşallah iki ay süre içeresinde TSE nin bayrağını Rize’de dalgalandıracağız” dedi.

Bahadır “Rize’deki sanayiciye, esnafa, kurumumuzun hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunma gayreti içerinde olacağız. Belediyelerimiz ile kalite kontrol konusunda çalışabiliriz. Çalıştığımız birçok belediye var. Üniversitelerimiz ile çalışıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile şu anda son noktaya geldik. Birçok eğitimlerimiz oldu. Belgelendirme aşamasına kadar gelindi. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünü belgelendirdik. Burada çalıştığımız birçok Üniversitemiz var. Kamu kuruluşu var” diye konuştu.

Rize’mizde de hem hizmet yeri belgelendirme, hem de burada bir araç kontrol açılması yönünde bir ciddi bir çalışmamız var” söyleyen Bahadır,” Sanayi içerisinde bir esnafımızla yine müşterek birlikte bir araç kontrol merkezi, yani tadil edilen araçların Rize’de muayenesini yapacak ve Rize temsilciliğimiz ile birlikte burada güzel işler yapacakları kanaatindeyiz. Rize Belediyesi İlçe Belediyeleri, Trabzon ve ilçe belediyelerinin asansör muayene merkezimiz burada, birçok belediyemiz ile asansör protokolü yaptık. Asansör muayenelerini gerçekleştiriyoruz. Ciddi anlamda bu işi yapan bir kurumdur. Türkiye de en fazla asansör muayenesi yapan kurumdur. Bu, işin standardını hazırlayan, hazırlanmasında ve uygulanmasında, uygulanmanın yaygınlaştırılmasında etkin rol alan bir kurumdur” ifadesini kullandı.

Bahadır, ayrıca Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ’ya kendilerini kabul ettiğinden dolayı da teşekkür etti.

Başkan Basa ziyarete gelerek kendisini bilgilendiren Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır’a ve beraberindeki Teknik yönetici İnanç Gümüşlere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI