Ekibimizle sizlerle birlikteyiz.

Yerel haberler,Turizm,Kültür,Eğitim,Sağlık,Tefekkür ve Spor yazılarıyla hedefe doğru hızla adım atıyoruz.

ÖZEL HABER 6.11.2013 13:07:07 88 0
Ekibimizle sizlerle birlikteyiz.




Kaçkar53.com'da sizlere.........


Çok değerli okuyucularımız.Zaman hızla geçiyor. Beş ay oldu.sizlerle beraberiz.Pazar İlçesinde kurulu bulunmamıza rağmen Ülkeye hatta daha da uzaklara ulaşıyoruz.Her geçen gün okuyucu sayımız artıyor.Gerçi böyle bir saplantı içinde değiliz.Biz habercilik yapıyoruz.Pazar'da diğer kardeş sitelerle uyum içinde İlçemizde yaşanan gelişmelere neşter vurduğumuz gibi,Ülkemizde de yaşananlara kapı açıyoruz.Umarım uzun yıllar Allah(cc) izin verirse yeni yeniliklerle,katılımlarla siz değerli okuyucularımızla birlikte olmaya devam edeceğiz.
   
NOT; Ülke olarak Yerel seçimler yaklaşıyor.İster istemez bizde yayın politikamızı bu yönde ağırlık vererek yapmaya çalışıyoruz.Eşit ve tarafsız bir şekilde geçiş dönemini atlatmaya çalışacağız.Umarım Öncelikle Pazar için ve Ülkemiz için hayırlara vesile olur.

Yayın İlkemiz;
Yöreden Haberler,
Turizm,
Spor(Öncelikle Pazarspor)
Kültür,
Tarih,
Bölgemizin tanıtılması,
Azda olsa siyaset( hayatta her şeyini siyasete endeksleyenler için değil.Haber için siyaset)
Tarafsız,
İlkeli,
Dürüsüt,
Dini değerlere saygılı.
Hatta bu konuda çok dikkat ettiğimiz ve TEFEKKÜR' köşemizle hassasiyetimizi sizlerle paylaştığımızı da belirtmek istiyorum.
Eğitim konusu da bizim için çok önemli.Gençlerimizi her türlü olumsuzluklara karşı uyarmak asli görevlerimizdendir.
Bunların dışında gelişen tüm olayları detaylarıyla birlikte sizlerle paylaşacağız.Sizlerden de haber konusu taşıyacak gelişmeleri bildirmenizi rica ediyoruz.Özellikle Köylerimiz,Kültürümüz,Yaylalarımız ve çok saygı duyduğumuz yaşlılarımızın haberlerini de bekliyoruz

KATKI VEREN CAN DOSTLARIMIZI YAZARLARIMIZ.....

 

Uzun yıllar Turizm rehberliği Yapan arkadaşımız Bölgemiz turizmi ile ilgili yazıları kaleme alarak.Diğer haber sitelerine önderlik etmiştir.En az 4 yabancı dil bilmektedir.İlk kez bu denli Turizmi ele alan site biz olduk.Olmaya da devam edeceğiz.

Yazarımız Artvin'den sizlerle beraber oluyor.İçli ve duygulu Şiirleriyle yine ilk kez kaçkar53.com da Şiir köşesiyle sevenlerine doyulmaz haz vererek, yazılarına başladı ve devam ediyor.Farklı bir okuyucu kitlesi var.

Bayram Ali Kavalcı'yı tanımayan yoktur.Hayatı gazetecilik ve köşe yazarlığıyla geçiyor.Toplumun her kesiminde onun adı vardır.Hayır kurumlarına,sivil toplum oluşumlarına her türlü desteği veren Kavalcı Rize'nin ağabeyi durumundadır.Rize gündemiyle huzurlarınızda olmaya devamm ediyor ve edecektir.

Dr.Birol Kılıç Sağlık konusunda çok önemli konuları kaleme alarak sizlere ve bizlere bilgiler vermektedir.


Araştırmacı yazar Çevre Mühendisi çok değerli yazarımız Murat Ümit Hiçyılmaz Tarihi ve Kültürü Turizimle harman ederek  geçmişten günümüze köprü kurarak araştırmacı yazılarına devam ediyor.Birçok kitap bastırarak bu konuda ki deneyimini ortaya koymuştur.Belediyemiz adına en son PAZAR TARİHİ MEZAR KİTABELERİ eserinin derleyicisi ve yazarıdır.
 
Osman Kahya hocamız maşallah her konuda uzman bir kişi.Yazılarıyla çok geniş bir kitleye hitap ediyor.Eğitim camiasından olması, kendisine bu konuda rahatlık kazandırıyor.Bilgi ve becerilerini daha sonra bir kitap haline getirecek olursa kamuoyunun beklentisine de cevap verecektir.

Nazmi Biber her konuda, özellikle siyasi konularda İlçemiz Pazar'ın gündemini tutuyor.Tarafsız bir şekilde sadece bilgi amacı taşıyan yazılarıyla huzurunuzda oluyor.Olmaya devam edecektir.

Kemalettin Aksoy Eski Pazar Müftümüz.Yeni Bayburt müftüsü.Çok değerli bilgilere sahip.Pazar onu çok iyi tanıyor.Yaptığı organizasyonlarla ilçede çok sevildi.Şimdilerde Bayburt'tan kaleme aldığı yazılarla TEFEKKÜR köşemizde sizlerle birlikte olmaya devam ediyor.

Ankara gündemi-Çay sorunları ve Diğer birçok önemli konularda kaleme aldığı yazılarla bizleri bilgilendiriyor.

Bu köşe herkese açık bir köşe.Önemine binaen güncel konular seçilerek köşede değerlendiriliyor.

Yusuf KAMBUR...Sitemizin kurulduğundan bu yana kaleme aldığı yazılarla sizlerle birlikte oluyor.kaçkar53.com ailesinin bir ferdi olarak Dini ve İçtimai konularda başlattığı yazı serisi birçok siteye de örnek teşkil etmiştir.İlahiyatçı- Yazar kimliğiyle bu site var oldukça sizlerin huzurunda olacaktır.Öyle bir iki yazı yazıp PES eden yazarlardan değildir.Kendisi çağımıza uygun İslam modelini okuyucularına taviz vermeden sunuyor.Çok değerli bir yazar.Kendisi ile birlikte olmak çok büyük bir şans.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Çok değerli okuyucularımız.Bundan böyle Yorum köşemizi kapatmak zorunda kaldık.Birçok olumsuz yorumlar geliyor.İsimsiz.Biz bu yorumlara yer vermiyoruz.Kimse kusura bakmasın.Bir başkasına hakaret ve küfür içeren yorumları koymak gibi ahlak dışı bir habercilik yapmamızı kimse bizden beklemesin.
Face de isimle yorum yapmak serbesttir.Oradan yorum yazabilirsiniz.
Üç günlük dünyada kavga-tartışma ve kin ile öfke neden? anlamış değiliz.Beğenir veya beğenmezsiniz.Bu ayrı.Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değildir.Herkes istediği gibi düşünür.Yeter ki karşısındaki kardeşinin haklarını ihlal etmesin.
Hem İlçemiz Pazar'da her arkadaş biribirini tanır.O yüzden yorumlarda sıkıntı yaşamamak için Face yoluyla yorum atmanızı önemle rica ediyorum.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI