Yılbaşı'nda Mekke'nin Fethi Kutlanacak

Anadolu Gençlik Derneği Çayeli Üniversite komisyonu tarafından Rize'nin Çayeli ilçesinde 'Mekke'nin Fethi' adlı gece düzenlenecek.

KÜLTÜR 31.12.2013 15:39:39 20 0
Yılbaşı
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çayeli Üniversite komisyonu yılbaşına denk gelen 31 aralık Salı günü Saat 19:00' da Çayeli kültür merkezinde gerçekleşecek etkinliğe,  Kuran ziyafeti Sinevizyon gösterisi ve konuşmacı olarak  İlahiyatçı eğitimci  Mahmut Selman-i Sarı Katılacak.
 
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çayeli temsilciliği Başkanı Caner Turhan, 'İçki, Kumar ile anılan bir gece olan yılbaşı gecesi tamamıyla kuran atmosferinde Mekke'nin Fethi'ni kutlayacağız. Yılbaşı gecesi herkesin alkole, televizyona ve harama daldığı gecede Anadolu Gençlik Derneği olarak farklı bir duruş sergiliyoruz. Bunun için de hem Mekke'nin Fethi programını tanıtmak, hem de sizinle bir araya gelerek, bunu geleneksel hale getirmek için böyle bir organizasyon düzenledik, İnsanın en faydalısı insanlara faydalı olandır, düsturuyla ile hareket ediyoruz. Dolayısıyla eğer bir insanı bataklıktan, musallat olduğu uyuşturucu illetinden ve anne babaya isyandan kurtarabilirsek en büyük iyiliği yapmış oluruz' şeklinde konuştu.
 
Etkinliğe tüm Rize halkını davet ettiklerini belirttiler.
 

 zaman53

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI