VALİ DOĞANAY, “7 BÖLGE 7 İKLİM ŞİİR ŞÖLENİ” İÇİN KENTE GELEN ŞAİRLERİ KABUL ETTİ

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi ve Artvin 08 Kültür Turizm ve Kalkınma Derneğince bu akşam üçüncüsü düzenlenecek olan “7 Bölge 7 İklim Şiir Şöleni” için Türkiye’nin çeşitli illerinden şairleri k

KÜLTÜR 5.05.2018 18:40:00 40 0
VALİ DOĞANAY, “7 BÖLGE 7 İKLİM ŞİİR ŞÖLENİ” İÇİN KENTE GELEN ŞAİRLERİ KABUL ETTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi ve Artvin 08 Kültür Turizm ve Kalkınma Derneğince bu akşam üçüncüsü düzenlenecek olan “7 Bölge 7 İklim Şiir Şöleni” için Türkiye’nin çeşitli illerinden şairleri kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğanay, halkın sesi, gözü, kulağı olan şairleri yeryüzü cenneti Artvin’de görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Şairlerle tek tek tanışan Vali Doğanay, kendilerini Artvin’de görmekten son derece memnun olduğunu belirtti.

Şairler ise Artvin’de gördükleri ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını belirterek, edebiyata, şairlere ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Vali Doğanay’a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Vali Doğanay, şairlere kentte düzenlenecek olan şiir şölenine katkılarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.

Artvin 08 Kültür Turizm Kalkınma Derneği Başkanı Gülden Taş ise geçen yıllarda düzenledikleri şiir şöleninin ses getirdiğini ve kentin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Taş, şölende şairlerin vatan, millet, bayrak, tarih, doğa ve sevgi konularını işleyeceğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI