TRABZON HAVAALANI KAPANACAK MI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Günnar, Havalimanı'nın kapatılıp tadilata alınacağı söylentilerini cevapladı.

KÜLTÜR 4.01.2014 21:14:14 28 0
TRABZON HAVAALANI KAPANACAK MI
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Havalimanı'nın kapatılıp tadilata alınacağı söylentilerinin doğru olmadığını söyledi. Gülyalı Kaymakamı Cuma Emeç'in, Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı Gülyalı ilçesinde yapımı süren havalimanının, haziran ayında faaliyete geçeceğini ve Trabzon Havalimanı'nın tadilata gireceğini söylemesi Trabzon’da tepkilere yol açtı.

Emeç'in, 'Bizim havalimanımız haziranda faaliyete geçecek. Bu tarihten itibaren Trabzon Havalimanı tadilata girecek. Dolayısıyla çok büyük avantaj elde edeceğiz' ifadeleri üzerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar bir açıklama yaptı. Gülyalı Kaymakamı'nın bu açıklamayı neye dayandırdığına anlam veremediğini ifade eden Günnar, 'Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı, Gülyalı ilçesinde yapımı süren havalimanının haziran ayında bitirilmesi planlanıyor. Hem Ordu hem de Giresun illerimize hitap edecek havalimanı bölgemiz adına çok önemli bir yatırım.

Gülyalı Kaymakamı Sn. Emeç’in havalimanı ile ilgili açıklamalarını basından takip ettik. Kendi havalimanları hakkında yaptığı açıklamayı uluslararası hüviyette olan Trabzon Havalimanı üzerinden yapmasına bir anlam veremedik. Ulaştırma Bakanlığımız ve Devlet Havalimanı İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile bir dizi görüşme yaptık. Şu an itibariyle Trabzon Havalimanı’nın bakıma alınması söz konusu değil. Teknik olarak da havalimanı pistinin onarılmasını gerektirecek bir durum yoktur' diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI