Tek kişilik güldürü Pazar’da sahne alacak

Tek kişilik güldürü Pazar’da sahne alacak

KÜLTÜR 29.03.2018 13:22:19 73 0
Tek kişilik güldürü Pazar’da sahne alacak

Pazar Belediyesi Kültür Salonunda Pazar Kültür ve Sanatevi organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan tek kişilik güldürü 01.Nisan 2018 Pazar günü saat 20.00 de sahne alacak.

Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey filmleriyle tanınan Müfit Can Saçıntı’yı sahnede canlı olarak izleme şansını kaçırmayın. Benzerine daha önce pek rastlanmamış tek kişilik bir gösteriye imza atıyor.

Şaşırtırken güldürüyor, güldürürken düşündürüyor. Lafını Esirgemeyen söz ve hiciv ustalarının anlatıldığı oyun geçen sezon gördüğü büyük ilgi üzerine bu sezon da devam ediyor.

Müfit Can Saçıntı kimdir?

Müfit Can Saçıntı, 5 Mart 1968 tarihinde Çorum, Sungurlu'da doğmuştur. Babasının astsubay olması ve tayinleri dolayısı ile ilkokulu 7 ayrı okulda, Ortaokulu Doğubeyazıt'ta, liseyi İstanbul Kartal'da bitirdi.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinin Basın Yayın Yüksek okulunu son sınıfta TRT'te çalışmaya başlayınca okulu terketti. Daha okurken, 'Yarın', 'Genç İnsan', 'Otomobil', 'Boom Müzik' gibi dergilerde çalıştı. İstanbul Kartal'da eski bir kayıkhaneden Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'na çevryatro yaptı. İlk oyunları 'Gadot geldi' olmuştu. Senaristliğe 1990 yılında Levent Kırca'nın yanında başladı. On sene Levent Kırca'nınOlacak O kadar skeçlerinde yazar kadrosunda yer aldı.

1993 yılında Atv'nin kuruluşunda development bölümünde çalıştı. Onat Kutlar'ın isteği üzerine 'Geldiler' isimli tv-gerilim senaryosu yazdı.

Televizyonlarda önce 1996 yılında Kanal 6'da sonra 2002 yılında Kanaltürk'te 'Aranan Adam' adında bir gırgır programı yaptı.

Sinema ve dizi senaryolarının dışında, zihni sinir projeleri, şakamera, şakkadanak gibi yapımlarda metin yazarlığı ve yönetmenlik yaptı.

Senaryosuna imza attığı tv yapımlarından bazıları: olacak o kadar, şakamera, yakaladık şakaladık, geldiler, Walt Disney club, zihni sinir proceleri, biz boşanıyoruz, şöhretler kebapçısı, aranan adam.biletix


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI