SAĞLIKTA RİZE-BİLECİK DAYANIŞMASI.

Kardeş İl Bilecik Rize’de

KÜLTÜR 10.12.2013 18:27:27 30 0
SAĞLIKTA RİZE-BİLECİK DAYANIŞMASI.





Bilecik Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri ve beraberindeki yöneticiler “90 Gün Çalışması” projesi kapsamında Rize’ye geldi.

“90 Gün Çalışması” projesi kapsamında Rize’ye gelen Bilecek Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet, Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret yönetici teşekkür Sekreteri Rize KAMU hastaneler Birliği Genel sekreteri Rize Kamu Hastaneler Birliği Mustafa Yılmaz Kamu Hastaneler Birliği Genel Hastane açıklama  Kardeş İl Bilecik Rize’de

Bilecik Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz ve beraberindeki yöneticiler, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “90 Gün Projesi” kapsamında kardeş illeri olan Rize’ye geldiler.

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Bilecik İlinin kardeş ilimiz olduğunu ifade eden Sünbül, şöyle devam etti:

İller arasında yapılan bu ziyaretlerin asıl amacının bilgi paylaşımı, farkındalığı görebilme veya eksik görülen konularda önerilerde bulunabilmektir. İlimizde sunulan sağlık hizmetlerinin farklı bir gözle görülebilmesinin ilimize olumlu yönde katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. Bu maksatla İlimizde incelemelerde bulunacak olan Bilecik İli yöneticilerine hem hoş geldin diyor, hem de teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret yönetici teşekkür Sekreteri Rize KAMU hastaneler Birliği Genel sekreteri Rize Kamu Hastaneler Birliği Mustafa Yılmaz Kamu Hastaneler Birliği Genel Hastane açıklama  Kardeş İl Bilecik Rize’de

Bilecek Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz ise yaptığı açıklamada, bu proje sayesinde yapmış olacağımız ziyaret ile karşılıklı bilgi paylaşımında bulunacaklarını söylerek, İllerimizde sunmuş olduğumuz kaliteli sağlık hizmetlerinin daha iyi sunulması noktasında birbirimizin iyi taraflarını söyleyerek motive ederken, varsa eksik taraflarımızı da tespit edip söyleyerek, onları da düzeltmek için bu projenin İllerimiz için bir fırsat olduğunu düşünmekteyiz” diye konuştu -Rizenin sesi..





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI