Rize'de Turizm Haftası münasebetiyle Sergi açıldı

15- 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor

KÜLTÜR 20.04.2016 19:55:56 17 0
Rize
Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Rizem Kültür ve Turizm Derneği’nin birlikte organize ettiği; Anadolu Selçuklu Devleti’nde yaşamış siyasi, toplumsal, mimari, ekonomik, bilimsel ve dini yapılanmada öncülük etmiş; gerek icatları, kanunname - siyasetnameleri, gerekse eğitime verdikleri önemi ortaya çıkaran ecdatlarımızın hem görsel (giysi kültürü ile), hem de hayat hikâyeleri ile şu anki toplumumuzu bilgilendirmek ve unutturmamak amacıyla Internatıonal Gaksa Unıversıty’nin alanında uzman öğretim elemanları tarafından hazırlanan Anadolu Selçuklu Devleti Büyüklerinin “Kitre ve Döküm Heykel Yapımı Sergisi”nin açılışı yapıldı.

Sergi açılışının ardından “Geleceğin Rizeli Şeflerinin Dünya Şefleri ile Buluşması” adlı panel gerçekleştirildi. Panelde dünyaca ünlü şefler tecrübelerini Rizeli genç şef adaylarıyla paylaşarak, mesleklerinin turizme katkısının önemini anlattılar.

Turizm Haftası Etkinlikleri yarın saat:14:00’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Turizm Uygulamalarında Güncel Yaklaşımlar” adlı Panel ve ÇAYKUR Karşısı Yelken Tesislerinde gerçekleştirilecek olan Kano - Rafting Etkinliği ile devam edecek.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı