RİZE LAZ ELMASI İLE FUARA KATILDI.

Pepeçura, laz elması, mısır ekmeği, fındık ve laz böreğinin yanında Rize’nin tarihi, doğal güzellikleri ve turistik değerlerini yansıtan doküman ve tanıtıcı materyaller dağıtıldı.

KÜLTÜR 7.12.2013 21:00:00 47 0
RİZE LAZ ELMASI İLE FUARA KATILDI.






Bu yıl 7.'si düzenlenen ve açılışı 05 Aralık`ta Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan tarafından yapılan `Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı`nda Rize`yi, Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü temsil ediyor.

Kültür ve Turizm potansiyeli açısından önemli bir destinasyon olma özelliği taşıyan ve Turizm alanındaki buluşmalardan biri olan “Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı”  İzmir Kültür Park Fuar alanında 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında  gerçekleştiriliyor. Ülkemizin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuara, çok sayıda davetli katıldı.

Bu yıl 7. si düzenlenen 20 Ülke, 60 dan fazla İlden 850 ün üzerinde firmanın katıldığı Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına İlimizi temsilen Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün  hazırlamış olduğu standı  çok sayıda davetli  ziyaret etti.

 Kendilerine Rize çayı ve simidinin yanında çeşitli hediyeler takdim edildi. Çaykur’un da Rize standına gelen ziyaretçilere çay ikram ettiği fuarda pepeçura, laz elması, mısır ekmeği, fındık ve laz böreğinin yanında Rize'nin tarihi, doğal güzellikleri ve turistik değerlerini yansıtan doküman ve tanıtıcı materyallerin dağıtılması güçlü  bir tanıtım fırsatı sunulmasını sağlarken, fuarın Rize'nin Turizm potansiyelinin değerlenmesi açısından önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

 

sağlayacağı belirtildi

Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti Yabancı Turizm Rizenin rize valiliği Rize Müsteşar Kültür Hediye Bakan  İzmirde RİZE Rüzgarı Esti


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI