RİDEF'TEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL KUTLAMA

24 Kasım Öğretmenler gününe özel Dalga Dalga Karadeniz 6 konserini Nazım Hikmet Kongre Salonu Yıldız Kenter Tiyatro salonunda gerçekleştirdi.

KÜLTÜR 24.11.2014 07:51:27 478 0
RİDEF
Rize Dernekler Federasyonu Ankara'da Yenimahalle Belediyesine ait Kongre salonunda 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili RİDEF Genel Sekreteri Güngör Ofluoğlu yapılan organizasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rize Dernekleri Federasyonu, Karadeniz Türkü Topluluğu, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel Dalga Dalga Karadeniz 6 konserini Nazım Hikmet Kongre Salonu Yıldız Kenter Tiyatro salonunda gerçekleştirdi.

RİKAD Başkanı Sn. Elmas Kutlu açılış konuşmasında Derneğin faaleiyetlerini anlatır kısa bir konuşma yaparak Karadeniz Türkü Topluluğunun 13. Konseri olduğunu Öğretmenler Gününe özel konser hazırladıklarını ve Başöğretmen Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyor, Öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyoruz, dedi.

Konsere Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi Yaşar'da katıldı. Konser bitimine kadar biz Rizelilerle birlikte konseri dinledi. RİDEF Başkanı Mustafa Babal Sn. Yaşar'a katkı ve katılımları nedeniyle teşekkür etti.

Öğretmenler Günü'ne özel emekli öğretmen Vildan Karadeniz'e ve eşi Tufan Karadeniz'e tüm Öğretmenlerimizi temsilen öğrencisi Bengü Şahinbaş tarafından çiçek verildi ve öğretmenler günü kutlandı.

Rize Milletvekillerimiz Sn. Hayati Yazıcı ve Sn. Hasan Karal Ankara dışında oldukları nedeniyle katılamadıklarını ve Karadeniz Türkü Topluluğuna başarı dileklerini iletir telgraf gönderdiler.

Katılımcılar konser sonunda tulumla birlikte horon oynayarak ayrıldılar.
Rize Dernekleri Federasyonu
Güngör OFLU
Genel Sekreteri 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı