Pazar’da Tiyatro’ya büyük ilgi

Pazar Kaymakamlığı katkılarıyla Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen “Pembe Aslında Siyahtır” adlı oyun izleyenler tarafından ilgi ile karşılandı

KÜLTÜR 20.04.2016 12:12:54 114 0
Pazar’da Tiyatro’ya büyük ilgi
Uzun süredir Pazar İlçesinde İlk Kez düzenlenen Tiyatro etkinliği ı gençlerimize hitap eden, bağımlılıkla mücadele temasını değerlendiren “Pembe Aslında Siyahtır” adlı oyun 3 seans öğrencilere, olmak üzere akşam ise kadına şiddet olgusunu konu alan “Hep Gül Aysel” adlı oyun gösterimi yapıldı.

Oyun gösterimi bittikten sonra konuşma yapan Kaymakam Aslan; “Öncelikli olarak profesyonel bir tiyatro ekibini ilçemizde sizlerle buluşturmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz ”dedi.
Aslan; Oyun oldukça anlamlı mesajlarla yüklü. Değerli üstadın altını çizerek vurguladığı gibi maalesef ciddi bir sosyal sorun olan kadına şiddet olgusu; anamıza, bacımıza, eşimize, evladımıza, erkek olarak dengimiz olan, parçamız olan, diğer yarımız olan insanlara karşı hemcinslerimin uygulamış olduğu, öz eleştiri yapmamız gereken, toplumumuz açısından büyük bir sosyal sorunu konu aldı.

Ben üstatlarımın emeklerine çok teşekkür etmek istiyorum.

Gerçekten güzel, profesyonel olmayan bir sahnede profesyonel bir temsil oldu.

Umarım almamız gereken dersler vardır. Ben kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum. İlçemiz Pazar’da ağırlamış olmaktan mutluluk duyduğumu ifade ederek, hepinize iyi akşamlar diliyorum
” diyerek sözlerini tamamladı. 







Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı