Pazar’da tanıtım filmi çekiliyor.

Pazar Belediyesi tarafından organize edilen ve Anadolu Haber Araştırma Ajansı tarafından Türkiye genelinde çekimi yapılan tanıtım filmi Rize’de Güneysu ve Kalkandere’den sonra Pazar’da da yapılıyor.

KÜLTÜR 13.12.2014 14:48:42 291 0
Pazar’da tanıtım filmi çekiliyor.
Ajans tarafından Belgesel türünde çekimi yapılan Filim Pazar İlçesinin farklı yörelerini içine alıyor. Salı gününe kadar devam edecek çekimin ilki 13.12.2014 Cumartesi günü(bugün) Kız Kulesi ile başladı. Pazar'ın farklı bölgelerinden çekimleri devam eden Filim Pazar günü Müzikseverler Derneğinde olacak.

Pazartesi günü ise Ciha Kalesinde çekimlerle devam edecek. Ardından ise Pazar Halk Eğitimi Merkezinde el emeği göz nuru çalışmalarda bu filmde tanıtılacak. Ziraat Odası ve Ticaret Odasının çalışmalarıyla ilgili bilgiler ve görüntülerin de yer alacağı çekim Salı günü sona erecek.
Programın adı “ÖZÜMÜZ SÖZÜMÜZ ANADOLU” olan ve Film Çekimini gerçekleştiren yönetmen Erol Kılıç ve Kameraman Ömer Zehir yaptıkları açıklamalarda “Karadeniz’in kış güzelliklerini, değerli izleyicilerimize aktarabilmek için özellikle bu bölgeyi tercih ediyoruz. İnsanlar yaza alıştığı için, tamam yazın güneş var, yeşilliği var ama kışın da bunlar var. Kışın verdiği o güzel manzaraları hiçbir yerde bulamazsınız. Hele hele Karadeniz de bu güzellikler tam da doruktadır. Karadeniz bölgesinde Pazar'ın “KARADENİZ'İN PARLAYAN YILDIZI” sloganı olduğunu biliyoruz. Bu film çekiminde hiçbir ücret de talep etmiyoruz. Masraflarımızı ajans karşılıyor. İşte O Parlayan yıldızı tanıtmak amacıyla Pazar’dayız. Tarih, Turizm ve Kültürü ile alakalı tüm bilgileri bu filimde bulundurmak istiyoruz. Bu şekilde tüm Türkiyeyi geziyoruz. Pazar'ı hem coğrafi yapısı, deniz kenarında olması ve yeniden yapılanma içinde olduğundan tercih ettik. Biz elimizden geldiğince tanıtımını yapmaya çalışacağız. Ajans adına çektiğimiz bu filimi TV kanallarına ulaştıracağız. Pazar’da bize güzel bir çalışma ortamı hazırlayan Pazar Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Basa’ya teşekkür ediyoruz. Kendisi ile çekimler sonunda İlçemiz Pazar ile ilgili bilgiler de alacağız” dedi. 



KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı