PAZAR'DA KONUT YAPIMI NE DURUMDA

PAZAR’DA KONUT AÇIĞI VAR MI?

KÜLTÜR 4.01.2014 15:50:50 25 4
PAZAR


kaçkar53(Özel)


Son günlerde emlakçiler ikiye bölündü. Satışlar azaldı veya arttı diyenler var.Pazar da durum nasıl.Hamidiye Emlak sahibi Recep Çatana sorduk.

EV YOK DİYE EV ALMIYORLAR.

“Pazar konut yapımı açısından oldukça zengin bir potansiyele sahiptir.

 Bunları iki gruba ayırmak gerekir.1.si Köyde yaşayıp, ilçede daire sahibi olmak isteyenler.2.si ise mevcut eski dairelerini değiştirmek isteyenler. Bu sektör bu şekilde her zaman caziptir. Yani talep asla bitmez”.

PAZAR KONUT YAPISINDA NE DURUMDA

“Pazar’da eskiye oranla daha donanımlı konutlar yapılıyor. Vatandaş artık 2 duvar arasına sıkışıp kalmak istemiyor. Daha ferah, çevre düzenlenmesi yapılmış ve ihtiyaçlarını temin edebileceği alanları tercih ediyor. Bence konut ihtiyacından çok rahat bir ortam için vatandaşlar mekân arıyor. Bizler de bu işi yapanlar olarak Depreme dayanıklı, Kullanışı elverişli, Dış ve çevre düzenlemeleri yapılmış lüks konutları yapmaya çalışıyoruz.”

PAZAR YERLEŞİM OLARAK NE TARAFA YÖNELDİ.

“Aslında öyle bir yönelme yok. Şartlar belki biraz da bu şekilde oluşuyor. Örneğin Hamidiye bölgesine bir kayma gözüküyor. Bu bölgenin geniş bir sahaya sahip oluşu, İmar Planına uygun konforlu ve çevre düzenlemeleri tamamlanmış yapıların bu alanda daha fazla yapılmaya başlanması konut alacakları bu yere yöneltti. Öncelikle Adliye ve Hastanenin bu bölgede olması. Pazar-Ardeşen-Hemşin ve Çamlıhemşin’den bir göç varmış gibi görülüyor. Bizden konut alanlar ve talepte bulunanlar bu ilçelerin tamamından geliyorlar. Bu ilçelerde sıkışık alanlarda oturanlarda daha ferah olduğu için bu yeri tercih ediyorlar. Havaalanının bu yerde yapılacak olması gibi bir durum söz konusu olunca da konutlarda bayağı rağbet görüyor. Bundan böyle Pazar’da artık çok güzel binalar olacak. Bu işi yapanların en çok dikkat edeceği husus insanların ev ve çevresinde rahat içinde yaşam sürmelerini sağlamak olacaktır.” 


Anahtar Kelimeler:
ahmet
5.01.2014 09:53:08
tebrikler recep bey

ali
5.01.2014 09:53:31
her işte başarın var.bu işte de aynı

davut
5.01.2014 09:53:54
pazarda konut yapımına renk kattınız

salim
5.01.2014 09:54:15
güzel şeyler oluyor ve olacak

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI