Pazar Kaymakamı

Bunun için toplumun tüm kesimlerine görev ve sorumluluk düşmektedir.

KÜLTÜR 7.03.2014 18:43:12 18 0
Pazar Kaymakamı
8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan kutlama mesajı yayınladı.
Aslan açıklamalarında şu konulara yer verdi

'Milletimiz tarih sahnesine çıktığı günden bu güne her alanda tarih yazan kadınlarımız, hayatımızda da doğumdan ölüme her an varlıklarıyla bize güç vermişlerdir.
Kadınların toplumda layık oldukları saygın yeri alması, hak ettikleri gerçek statüye kavuşmaları için etkinlik alanlarını genişletmeli, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan yararlanmalarını sağlamalıyız.
 Bunun için toplumun tüm kesimlerine görev ve sorumluluk düşmektedir.
 Özellikle bunun için kadınlarımız, kendi haklarının farkında olarak hakları konusunda verecekleri mücadele; özel de kendi konumlarının güçlenmesi, genelde ise tüm toplumun refah ve özgürlük seviyesinin yükselmesi sonucunu doğuracaktır. Şair Tevfik FİKRET’ in “Elbet sefil olursa kadın, alçalır beşer” dediği gibi kadının toplum içindeki konumu bir milletin medeniyet seviyesinin en açık göstergelerindendir. Kadınlarımızın toplum içersinde istediğimiz yere sahip olacağı günlerde yaşamak dileğiyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyor en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'dedi 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI