Pazar Kaymakamı Aslan'dan Kütüphane haftası mesajı

52.Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan mesaj yayınladı.

KÜLTÜR 26.03.2016 09:01:44 128 0
Pazar Kaymakamı Aslan
Her yıl düzenlenen Kütüphane Haftasının 52.Yıl Dönümü münasebetiyle Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Mesaj yayınladı,

Aslan 'Bilgi kaynaklarının belirlenmesi, seçilmesi, elde edilmesi, düzenlenmesi, saklanması ve halkımıza ulaştırılması hizmetlerini sunan kütüphaneler; tarih boyunca toplumların bilginin ışığında gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Bulunduğumuz çağ teknoloji çağı olsa da kitaplar, basılı yayınlar ve bu yayınları içerisinde barındıran kütüphanelerimiz toplumumuzun vazgeçilmez kültür değerleri, aynı zamanda yaşam boyu öğrenim sürecimizin temel parçalarıdır.

Halkımız ve çocuklarımız için en güzel tutkunun okuma alışkanlığı, en iyi dost ve arkadaşın da kitap olmasını dileyerek kütüphaneler haftanızı kutluyorum'dedi. 

PAZAR'DA KUTLAMA PROGRAMI YAPILACAK,
28.03.2016 Pazartesi günü Saat 10.00 da düzenlenecek olan Kütüphane Haftası Programı Pazar Belediye Kültür Salononda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunuşu ile başlayacak.

Ardından Kütüphane Konulu oyun sergileneyerek,'Neden Okumalıyız' konulu gösteriler,Kitaplarım isimli oyun,Kütüphanem adlı şiir,Slayt gösterileri programlarından sonra Pazar Mehmet Akif Ersoy İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret edilerek, burada okullar arasında ve yıl içinde Kütüphane de en fazla kitap okuyanlara ödüller verilerek ikram ile sona erecektir.Bütün halkımız programa davetlidir. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI