MERAKLISI İÇİN ÖYLE BİR HİKAYE İSMAİL KAHRAMAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Turne Sahnesi’nde sezonun ikinci oyunu Ankara Devlet Tiyatrosu’nun “MERAKLISI İÇİN ÖYLE BİR HİKAYE” adlı oyunu olacak. “MERAKLISI İÇİN ÖYLE BİR HİKAYE” 23 - 24 Aralık 2014 Salı ve Çarşamba ak?

KÜLTÜR 19.12.2014 13:21:02 39 0
MERAKLISI İÇİN ÖYLE BİR HİKAYE  İSMAİL KAHRAMAN   KÜLTÜR MERKEZİ’NDE
           “…Kuşları boğdular, çimenleri söktüler, yollar çamur içinde kaldı…Dünya değişiyor dostlarım. Günün birinde gökyüzünde, güz mevsiminde artık esmer lekeler göremeyeceksiniz. Günün birinde yol kenarlarında, toprak anamızın koyu yeşil saçlarını göremeyeceksiniz. Bizim için değil ama çocuklar, sizin için kötü olacak. Biz kuşları ve yeşillikleri çok gördük.Sizin için kötü olacak. Benden hikayesi…”    
                                                    
 Son Kuşlar) SAİT FAİK
Ünlü öykücümüz Sait Faik ABASIYANIK’ın hayatı ve eserlerinden oluşan bir seçkiyle bu oyun; müzik, dans ve görsel efektleriyle genç seyircimizi edebiyatla buluşturmayı hedefliyor. Yanınızda başkalarının okumaktan zevk alacağını düşündüğünüz ve Devlet Tiyatroları’nın başlattığı bağış kampanyasına bağışlayacağınız bir kitap getirmeyi unutmayınız.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 23 - 24 Aralık 2014 Salı ve Çarşamba akşamları saat:20:00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir.
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI