KURT SÜRÜYE DALDI.KATLİAM YAPTI.

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nden Iğdır'a götürülmek üzere yola çıkarılan koyun sürüsüne, gece yarısından sonra Ağrı Dağı eteklerinde mola verildiği sırada kurt sürüsü daldı. Kurtlar, sürüdeki 300 koyundan 200 kadarını tel

KÜLTÜR 7.12.2013 16:47:47 23 0
KURT SÜRÜYE DALDI.KATLİAM YAPTI.



Olay, Doğubayazıt İlçesi ile Iğdır arasında bulunan Suveren Köyü'ne bağlı Caf Mezrası'nda dün meydana geldi. Doğubayazıt'ın Bardaklı Köyü'nde oturanlara ait koyunlarla birlikte Iğdır'a gitmek yola çıkan çobanlar, 25 kilometre uzaklıktaki Caf Mezrası'na ulaşınca gecelemek için mola verdi. Koyunları üzeri açık bir barınağa yerleştirilen çobanlar, tanıdıklarının evinde geceyi geçirdi. Bu sabah yola devam etmek için evden çıkan çobanlar, koyunların büyük bir bölümünün telefolduğunu görünce şaşkına döndü. Telef olan koyunların sahiplerinden Mahmut Karaca, şöyle dedi:

'Iğdır'a koyunları götüren çobanlar karanlık çökünce Caf Mezrası'nda mola veriyor. Kurtların toplu saldırısından 25'i yaralı, 75'i de sağ olarak kurtuldu. 200 koyun ise, telef oldu. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz' dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kurtlar, Ağrı Dağı
  manşethaber

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı