Kendime Kıyamam Rize'de sahne alıyor.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde Şubat ayının son oyunu Sivas Devlet Tiyatrosu’nun “Kendime Kıyamam” adlı oyunu olacak.

KÜLTÜR 17.02.2019 10:37:38 32 0
Kendime Kıyamam Rize

Curth FLATOW’un yazdığı oyunu çeviren Hale KUNTAY, yönetmeni ise Selçuk SAZAK.

Nikah memuru Wolfgang Jaeger boşandıktan sonra oğlu Ulrich’le düzenli ve planlı bir bekar hayatı sürdürmektedir. Oğlunu serbest ve bir kadına bağlı olmadan yetiştirmeye özen gösterir. Özel hayatında evlilik müessesesine tamamen karşı olan bay Jaeger’in günün birinde oğlunun evlenmek istemesi onu çileden çıkarır.

Bütün bu talihsizliklerin yanında aynı gün karşısına çıkan güzel bir kadın onun kurallar çerçevesinde olan duygularını ve aşka bakışını bir anda darmadağın eder. Wolfgang Jaeger aşka ve evliliğe ne kadar direnebilecektir?

Dünyanın en eski ve en sevilen hapishanesi evliliği anlatan bu komedi, yazarın usta kalemiyle entelektüel bir eğlenceye dönüşüyor.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 19 - 20 Şubat 2019 Salı ve Çarşamba akşamları saat:20:00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı