KAYMAKAM ASLAN'DAN TEŞEKKÜR GELDİ

PAZAR KAYMAKAMLIĞININ ORGANİZE ETTİĞİ SARIKAMIŞ YÜRÜYÜŞÜNE KATILAN PAZAR EKİBİ DÖNÜŞ YAPTI.

KÜLTÜR 7.01.2014 15:01:01 15 0
KAYMAKAM ASLAN
Pazar Kaymakamlığınca organize edilen Gönül Elçileri Projesi kapsamında “Gönül Köprüsü 2” alt projesi uygulaması olarak, Pazar Sağlık Meslek Lisesi ve Pazar Anadolu Öğretmen Lisesinde öğrenim gören dezavantajlı öğrencilerden oluşan grup Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerine katılmak üzere 03.01.2014 günü Pazar’dan ayrılan  Öğrenciler gidiş yolunda Erzurum ilinde Aziziye Tabyaları, Abdurrahman Gazi Türbesi, Palandöken Kayak Merkezini gördükten sonra şehir içerisindeki tarihi ve turistik yerler gezdi.
 Ardından Kars’ın Sarıkamış ilçesi ziyaret edildi, sonra açılış törenlerinin yapılacağı Kızılçubuk Köyü’ne gidildi.
 Burada gerçekleştirilen törenlerin ardından 8 km lik toplu yürüyüşe grup olarak katılım sağlandı.

Şehitler Anıtı’nın önünde toplanılıp burada yapılan gösteriler ve ikramlardan sonra ilçemizi temsil eden grup Pazar ilçemize dönüş yaptı.
Kaymakam Aslan Pazar ekibine Gezi güzergâhında öğrencilerimizi karşılayan ve misafirperverlikleri ile ağırlayan Gümüşhane Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Nihat OLGUN’a, Aşkale İlçe Kaymakamı Sn. M. Fırat TAŞOLAR’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup YAMAN ve okul idarecilerine, Erzurum Horasan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut DEMİR ve Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Ömer AYDIN’a teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI