KAYMAKAM ASLAN'DAN SARIKAMIŞ TEŞEKKÜRÜ...

LAZ BİR ANNENİN SARIKAMIŞ İÇİN YAZILMIŞ ŞİİRİNE PAZAR KAYMAKAMI SELÇUK ASLANDAN TEŞEKKÜR.

KÜLTÜR 31.12.2013 14:09:09 116 0
KAYMAKAM ASLAN
  1. Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'dan Sarıkamış şehitleri adınas duygu dolu şiiri lazca söyleyen Pazar'lı Ressam Hızır Özen'e  çalışmalarından ve araştırmalarından dolayı teşekkür



    Lazca Sarıkamış için yazılmış ağıt. Sarıkamış harekatı ve Pazar'da düzenlenen Sarıkamış şehitleri anma etkinliği görüntülerini kullanarak böyle duygulu bir parçayı dikkatimize sunan Hızır Özen'e teşekkürler.

    Kaymakam Aslan ayrıca Yeni yıl ile ilgili açıklama yaparak şunları söyledi;


    “Bir lahza gözlerimizi kapayıp son gününü yaşadığımız kocaman bir yılın muhasebesini yaptığımızda, dünya genelinde acısı ve tatlısıyla neler oldu diyerek, yüreğimize her andığımızda hüzün çökmesine neden olanından yâd ettiğimizde hala tebessüm ettiren mutluluklara kadar hatıra kaydına çok fazla anının kazındığı bir yıl olarak geçti. İnsanoğlu varolduğu sürece hayatın acı-tatlı olaylarla akmaya devam edeceği gerçeğini akılda tutarak 2014 yılının ilçemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk getirmesini, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının ülkemize hakim olmasını diliyor, saygıdeğer vatandaşlarımızın ve her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”

     

    Teşekkür'e konu olan ve internette ilgi ile izlenen çalışmayı sizlerle paylaşıyoruz.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI