Kadınlar Başkan Basa ‘ya teşekkür ettiler.

Kadınlar Başkan Basa ‘ya teşekkür ettiler.

KÜLTÜR 22.11.2019 08:29:02 25 0
Kadınlar Başkan Basa ‘ya teşekkür ettiler.

PAZAR-Rize'de kent konseyi olgusu yavaş yavaş gündeme girerken, Pazar ilçesinde de ilk oluşum için çalışmalar başladı.

Bu kapsamda Rize’nin Pazar İlçesinde bir grup kadın Kent Konseyi kurulması ve buna Paralel Kadın Meclisi oluşturulmasına destek amacıyla Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler.

Kurulacak Konseyin hızlandırılmasına tam destek vereceğini dile getiren Başkan Basa ‘ya kadınlar ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Toplantıya, Pazar Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi Leyla Veyisoğlu, Rize Kadın Girişimcileri adına Leyla Taşkın, Pazar CHP Kadın Kollarından temsilciler ve Pazar ilçesinden bir grup kadın katıldı.

Sosyal Belediyecilik konusunda işbirliği yapmayı teklif eden kadınlar, Başkan Basa ’ya Daha önce talepte bulundukları konuları dile getirerek çözümü için yardım talebinde bulundular.

Güzelyalı mahallesinde yapılmakta olan sosyal tesis ve Hamidiye’de plaj yapılması konusundaki taleplere, Başkan Basa tesislerin önümüzdeki yaza yetiştirileceğini, Plaj konusunda ise çalışmalar yapıldığını söyledi.

Sosyal Belediyecilik teklifi sunan Kadınlara Başkan Basa, “bizim zaten bu konuda bir sorunumuz yok. İşbirliği için kapımız her zaman açıktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI