İDDİALARA CEVAP VERDİ

Öz Gıda İş Sendikası Rize Temsilcisi Hançeroğlu: 'ÇAYKUR'un özelleştirileceği söylentileri yalan ve dedikodudan ibarettir'

KÜLTÜR 6.01.2014 13:55:55 13 0
İDDİALARA CEVAP VERDİ

Öz Gıda-İş Sendikası Rize Temsilcisi Hançeroğlu, 'ÇAYKUR'un özelleştirileceği söylentileri yalan ve dedikodudan ibarettir' dedi.

 
Hançeroğlu, Öz Gıda İş Sendikası 1 Nolu Sendika Salonunda yaptığı açıklamada, ÇAYKUR'da çoğunluğu elde etmelerinin ardından gıda sektöründeki en büyük sendika olduklarını belirtti.
 
ÇAYKUR ile Kasım 2013'te imzaladıkları toplu iş sözleşmesinin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade eden Hançeroğlu, '55 yıldır ÇAYKUR'da örgütlü olmakla övünen sendikanın Rize'de çakılı bir tabelası yoktu. İşçiye hizmet verecek tek bir sosyal tesis bulunmuyor. ÇAYKUR işçisi misafirlerini ağırlayamıyor. İlk iş olarak misafirhane yapacağız. Rize'de kalacak yeri olmayan, hastası olup hastane koridorlarında sandalyelerin üzerinde sabahlayan işçilerinin, dinlenip bir çay içebilecekleri misafirhane için yer araştırıyoruz. En kısa zamanda bu misafirhaneyi işçilerimizin hizmetine açacağız' diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI