Fırtınaya Çok Yakıştı

Atmaca heykelinden sonra Çay Filizi heykeli yapıldı.

KÜLTÜR 14.11.2013 19:06:06 33 0
Fırtınaya Çok Yakıştı

Ardeşen Fırtına Köprüsü’nde Atmaca heykelinden sonra Çay Filizi heykeli yapıldı.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde devam eden ve yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Spor Turizmi Projesi kapsamında Çay Filizi heykeli yapıldı. Ressam Osman Yerebakan tarafından yapılan heykel yerine konuldu.

Hatırlanacağı üzere Ressam Osman Yerebakan tarafından proje kapsamında Atmaca Heykeli de yapılmıştı.


Beraberinde Ardeşen Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ramazan Hakan Bozkan,Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Berberoğlu ve Ressam Osman Yerebakan ile birlikte incelemelerde bulunan Ardeşen Kaymakamı İlyas
Memiş Gelişim TV Haber ekibine açıklamalarda bulundu.


Memiş açıklamasında “Fırtına Vadisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Spor Turizmi Projesi kapsamında açılıştan önce çevre düzenlenmesi ve bu tesisin tamamlanması noktasında yapılan çalışmalar neticesinde yöremizin kültürlerini, değerlerini, doğal güzelliklerini göstermek adına Çay Filizi ile ilgili bir çalışmamız oldu. Bugün de Osman Yerebakan hocamızın yapmış olduğu bu çalışmayı yerinde inceledik. Bugün itibariyle Çay Filizi heykeli yerine yerleştirildi. Tesisimizle ilgili çalışmalarımızı yakın zamanda tamamladıktan sonra inşallah açılışı yapılacaktır.”ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI