Erkek Arkadaş Rize'de sahne alıyor

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Turne Sahnesinde 2016-2017 sezonunun Kasım ayının bu haftaki oyunu İstanbulDevlet Tiyatrosu’nun “ERKEK ARKADAŞ” adlı oyunu olacak.

KÜLTÜR 14.11.2016 12:05:31 56 0
Erkek Arkadaş Rize
 Sandy WİLSON’un eseri olanoyunu Çeviren Fahrünnisa KADIBEŞEGİL, yönetmeni ise Ebru KARA. Erkek Arkadaş bir Broadway müzikali…

Madam Dubonnet, asil kişiliği ile Villa Caprice’te çağın öncüleri kız öğrenciler yetiştirme uğraşındadır. Okulda, o günlerde bir karnaval balosu hazırlanmaktadır. Baloya katılmak isteyen kızlarda amansız bir yarış görülür. Villa Caprice’in hizmetlisi Hortense ise kızların hem arkadaşı hem de sırdaşıdır. Oyun, farklı sınıftan insanların bir araya gelebilmesi ve farklı hayatların kesişmelerini yansıtır. Kendilerine evlilik teklifi edilen kızların, yanıt sürecine gitmesi yolundaki eğlenceli olaylar, müzikli ve danslı söylencelerle sahneye aktarılmakta. 

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 15 - 16Kasım 2016 Salı ve Çarşamba akşamları saat:20:00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı