EMITT FUARINDA RİZE STANDI KÜLTÜR TURLARI DALINDA ÖDÜL ALTI

EMITT FUARINDA RİZE STANDI KÜLTÜR TURLARI DALINDA ÖDÜL ALTI

KÜLTÜR 4.02.2019 15:51:10 16 0
EMITT FUARINDA RİZE STANDI KÜLTÜR TURLARI DALINDA ÖDÜL ALTI
EMITT'te Rize Standı Kültür Turları Dalında Ödül Aldı. İstanbul'da 23’üncüsü düzenlenen ve yoğun ilginin yaşandığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının son gününde Rize’ye ödül verildi.
Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve İl Kültür Müdürlüğü’nün himayelerinde şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Rize Standına gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler Rize’ye hayran kaldı.
Dört gün süren fuar sürecinde alanda bulunan tanıtım stantları arasında yapılan değerlendirme neticesinde, “EMITT 2019’da Kültür Turları Dalında En İyi Destinasyon Tanıtımı” ödülü Rize standına verildi. Başarılı bir tanıtımın ardından gelen ödülü, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu birlikte teslim aldılar.
Gerek görsel olarak, gerekse görevli personelin samimi içten sıcak davranışlarıyla ziyaretçilerin uğrak noktası olan Rize standına gelen misafirler, şehrimizin kültürünü, eşsiz doğasını, müzik kültürünü, otantik mimarisi, Rize bezi dokumacılığı ve misafirperverliğini İstanbul’da yaşadı. Gelen misafirlere Çay, Rize Simiti, Balı ve yöresel ürünlerinden ikramlarda bulunuldu.Valilik

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı