ÇAYKUR SOĞUKTA ISITACAK...

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Reklam, Tanıtım ve İkram Tır'ı bugün Rize'den yola çıktı

KÜLTÜR 1.01.2014 21:49:49 24 0
ÇAYKUR SOĞUKTA  ISITACAK...

Sarıkamış'ta resmi olarak 03-05 Ocak 2014 tarihlerinde başlayacak olan 'Sarıkamış Harekatı Şehitlerinin 99. Anma Yıldönümü' törenlerine Türkiye'nin dört bir yanından kar altında katılacak olan binlerce insana her yıl olduğu gibi bu yılda 3 gün boyunca sıcak siyah ve yeşil çay ikramında bulunacak.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Reklam, Tanıtım ve İkram Tır'ı bugün Rize'den yola çıktı.

Türkiye Şehitleriyle Yürüyor, sloganıyla bu yıl 99. gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Harekatı Şehitlerini anma tören alanındaki tüm katılımcılara, Kars, Sarıkamış ve komşu il ve ilçelerden gelen vatandaşlara tören buyunca sıcak çay ikramında bulunacak olan, Çaykur tanıtım Tır'ı ve Kızılay tarafından Şehitlere Yürüyüş güzergahının toplanma merkezinde, Çaykur'a Kızılay Genel Merkezi tarafından tahsis edilen çadırda, Çaykur personeli tarafından kurulacak olan çay ikram standında 8.5 km.lik Şehitleri Anma yürüyüşüne katılan protokole ve dağda sıcak Çaykur çayı ikram edilecek. Sarıkamış şehirlerini anma programında Çaykur tarafından 3 gün buyunca verilecek olan bu hizmet, Çaykur Rize Pazarlama Dairesi Başkanlığı ve Çaykur Erzurum Bölge Müdürlüğü yönetici ve personeli tarafından gerçekleştirilecektir.

            Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 'Her yıl olduğu gibi, bu yılda Sarıkamış'ta 99'cusu kutlanacak olan, 'Türkiye Şehitleriyle Yürüyor' anma etkinliklerine doğudaki mevcut kış şartlarının zorluklarına bakmadan teşekkülümüzün gezici reklam, tanıtım ve ikram tırımızı şehitlerimizi anma etkinlikleri katılacak olan binlerce insanımıza üç gün boyunca sıcak çay çeşitlerimizin ikramını ve tanıtımını gerçekleştirmiş olacağız. Benimde bir kaç kez katıldığım, yakın akrabalarımın da Allahüekber dağlarında şehit düştüğü bu binlerce aziz şehitlerimizi bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum. Allahuekber dağlarında donarak şehit olan on binlerce Mehmetçiğimize  vatan, millet ve kişi olarak çok şey borçluyuz.' dedi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR:
BAYRAM ALİ KAVALCI   

 

    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI