Çamlıhemşin Çekimleri Tamamlandı

Başrol de Cansel Elçin'in yer aldığı Bizim Hikaye adlı dönem filminin Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki sahneleri de çekildi.

KÜLTÜR 21.11.2014 09:31:16 127 0
Çamlıhemşin Çekimleri Tamamlandı

Yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı başrollerinde ise Cansel Elçin, Burcu Kıratlı, Haluk Piyes, İbrahim Kendirci ve Naz Elmas yer aldığı “Bizim Hikaye” adlı dönem filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sinop-Rize-İstanbul hattındaki filmin ilk olarak Sinop’da çekimleri yapıldı. Ardından da geçtiğimiz günlerde Rize’de ki çekimleri gerçekleştirildi. Rize deki çekimler ise Çamlıhemşin ilçesinde yapıldı. Filmde yerel halk’da figüran olarak yer aldı.

Başrol oyucusu Cansel Elçin ve set ekibi Çamlıhemşin’de oldukça keyifli günler geçirdi. Çamlıhemşin’in muhteşem doğasına hayran kalan Elçin, fırtına deresinde rafting yapmayı da ihmal etmedi.

‘Bizim Hikaye’ filmi 1980 döneminde, ihtilal döneminde ve ihtilal sonrasında mahkum olan bir kişinin başına gelenler ve o süreci anlatıyor. Hem günümüz hem 1980 arasında baba ile oğlunun dramatik ilişkisi üzerine bir sinema filmi olan ‘Bizim Hikaye’’nin, Sinop’da ki ve Rize deki çekimleri tamamlandı. Son olarak İstanbul ‘da çekimlerle film tamamlanmış olacak.

‘Bizim Hikaye’ filmi 2015’te vizyona girecek.
çamlıhemşinhaber



 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı