Bayram Eğlencesi Düzenlendi.

Belediyenin katkılarıyla Müzik Sevenler Derneği ve RAKKANİ grubunun organize ettiği şölen gerçekleştirildi.

KÜLTÜR 17.10.2013 19:29:29 425 0
Bayram Eğlencesi Düzenlendi.



Naci GÜVEN
Bayramın üçüncü günü Pazar Belediyesi Sosyal ve Kültür Hizmetleri kapsamında Meydan Parkı’nda halka açık ücretsiz olarak düzenlenen Müzik eğlence programında Pazar Müzik Sevenler Derneği ve RAKKANİ grubu davetlilere eğlenceli ve neşeli dakikalar yaşattı.

Müzik Sevenler Derneği başkanı Hamdi Parlak, yaptığı açıklamada, kendi orkestraları haricinde sürpriz sanatçıların sahne aldığını belirterek, “Derneğimizin sunduğu Halk müziği konserinden sonra birçok canlı yayın TV Programlarına katılan ve tamamı yöremiz gençleri tarafından kurulan “RAKKANİ” grubunun yöresel tulum eşliğinde horon gösterileri ile halkımız bayramı doyasıya yaşadı dedi.

Katkılarından dolayı Pazar Belediyesi'ne teşekkür eden Parlak, katılımcıların bayramını kutladı.

RAKKANİ grubu ise Karadeniz’in kültürel mirası dedelerinin, amcalarının oynadığı, şen horonu yaşatmak ve yaşamak gayesinde kurulduklarını ifade ederek, yörelerinde bulunmaktan ve bayramı hemşerileriyle birlikte eğlenerek geçirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından söz konusu derneğin orkestrası ve RAKKANİ grubu üyeleri çalıp söyledikleri müzik ile katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.























 
Anahtar Kelimeler:

Ayder Yaylası’nda heliski sezonu başladı

Tevfik İleri, Doğumunun 114. Yılında Rize’de Anıldı

PAZAR’DA MEHMET ÂKİF ERSOY ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

“ORTA ASYA’DAN ANADOLU’YA SOFRA LEZZETLERİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

ARHAYKO’DAN SOKAK HAYVANLARI YARARINA YARDIM KERMES

Yaşayan Miras Şöleni Rize'de Gerçekleşiyor