Bayram Eğlencesi Düzenlendi.

Belediyenin katkılarıyla Müzik Sevenler Derneği ve RAKKANİ grubunun organize ettiği şölen gerçekleştirildi.

KÜLTÜR 17.10.2013 19:29:29 18 0
Bayram Eğlencesi Düzenlendi.



Naci GÜVEN
Bayramın üçüncü günü Pazar Belediyesi Sosyal ve Kültür Hizmetleri kapsamında Meydan Parkı’nda halka açık ücretsiz olarak düzenlenen Müzik eğlence programında Pazar Müzik Sevenler Derneği ve RAKKANİ grubu davetlilere eğlenceli ve neşeli dakikalar yaşattı.

Müzik Sevenler Derneği başkanı Hamdi Parlak, yaptığı açıklamada, kendi orkestraları haricinde sürpriz sanatçıların sahne aldığını belirterek, “Derneğimizin sunduğu Halk müziği konserinden sonra birçok canlı yayın TV Programlarına katılan ve tamamı yöremiz gençleri tarafından kurulan “RAKKANİ” grubunun yöresel tulum eşliğinde horon gösterileri ile halkımız bayramı doyasıya yaşadı dedi.

Katkılarından dolayı Pazar Belediyesi'ne teşekkür eden Parlak, katılımcıların bayramını kutladı.

RAKKANİ grubu ise Karadeniz’in kültürel mirası dedelerinin, amcalarının oynadığı, şen horonu yaşatmak ve yaşamak gayesinde kurulduklarını ifade ederek, yörelerinde bulunmaktan ve bayramı hemşerileriyle birlikte eğlenerek geçirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından söz konusu derneğin orkestrası ve RAKKANİ grubu üyeleri çalıp söyledikleri müzik ile katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.























 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI