ARTVİN’DE MİNİK TİYATROCULARDAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro topluluğu minikler gurubu 27 Mart Dünya Tiyatro günü kapsamında sahne alarak ‘Krallık Kutusu’ oyununu sahneledi.

KÜLTÜR 29.03.2018 09:13:15 28 0
ARTVİN’DE MİNİK TİYATROCULARDAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro topluluğu minikler gurubu 27 Mart Dünya Tiyatro günü kapsamında sahne alarak ‘Krallık Kutusu’ oyununu sahneledi.

Artvin Belediye Başkan Vekili Erkan Yazan’ın eşi Emine Yazan ve çok sayıda tiyatro severin izlediği oyunda miniklerin performansı büyüledi.

Ahmet Hamdi Tanpınar Merkezinde oynanan Krallık Kutusu oyunun yönetmenliğini yapan Tiyatro eğitmeni Tuğçe Öztürk, iki aylık çalışma sonrasında minik oyuncuların sahne aldığını söyleyerek izlemeye gelen çocukları Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro evine davet etti. Eğitmen Öztürk, “ bizlere bu imkanları sunan Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kocatepe başta olmak üzere Artvin Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin bu akşam ki heyecanına ortak olan siz değerli izleyicilerimize, öğrencilerime ve değerli ailelerine teşekkür ederiz. Yıl içerisinde daha farklı oyunlarla sizleri buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Tiyatro sonunda oyunculara Emine Yazan, hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI