Ankara'da büyük buluşma

Şölende dernek faaliyetleri masaya yatırılarak gelecekteki yol haritası belirlenecektir. Bu vesile ile basınımız kanalıyla tüm hemşerilerimizi 23 Mart 2014 Pazar günü saat: 19.00 da yapacağımız etkinliğe davet ediyoruz. Etkinlikte eğlen

KÜLTÜR 22.03.2014 08:35:21 21 0
Ankara
Ankara’da 2003 yılında kurulan Pazarlılar Derneğinin 5. olağan Genel Kurulu Şubat ayı içerisinde yapılarak yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yeni Yönetim Kurulu daha önce dernek başkanlığı yapmış başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşmuştur.

Yeni yönetimin hedefi Ankara’da Pazarlıların kendilerine ait bir yere kavuşmalarını sağlamaktır. Bunun içinde çalışmalarına bir an evvel başlayan yönetim kurulu ilk olarak görev dağılımı yaparak Başkanlığa, Kamu İhale Kurumunda müşavir olan Faruk ÜST, İkinci Başkanlığa emekli Genel Müdür Cevat ÇİÇEK, Genel Sekreterliğe Bengü ŞAHİNBAŞ, Genel Muhasipliğe ASKİ’de memur olan Nurettin BAL, Yönetim Kurulu üyeliklerine de Bahattin BOZKURT, Turan KÜTÜKBAŞ, Mustafa İLKER, Mustafa BABAL ve Elmas ŞAHİNBAŞ getirilerek çalışmalara başlamış olup, ilk faaliyetini bu Pazar günü Yenimahalle Belediyesi Düğün Salonunda Pazarlı hemşerilerimize bir şölen düzenlenmiştir.

Şölene mahalli sanatçıların yanında ilçemizin yetiştirdiği TRT Sanatçısı Bülent ASLAN katılacaktır. Şölende dernek faaliyetleri masaya yatırılarak gelecekteki yol haritası belirlenecektir. Bu vesile ile basınımız kanalıyla tüm hemşerilerimizi 23 Mart 2014 Pazar günü saat: 19.00 da yapacağımız etkinliğe davet ediyoruz. Etkinlikte eğlencenin yanında, sürpriz çekilişlerde olacaktır.                 

HADİ TÜM PAZARLILAR HORONA
Yönetim Kurulu adına
Bahattin Bozkurt
             

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI