10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

VALİ ÇAKIR, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

KÜLTÜR 8.01.2014 19:46:46 24 0
10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

Rize Valisi Nurullah Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Rize Merkez ve İlçelerde görev yapan basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir ayara geldi.

        Rize’de ki basın derneklerinin, gazetelerin, televizyonların, bölgesel ve ulusal basın kuruluşlarının il temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Vali Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle hazırlanan pastayı birlikte kestiler.

        Rize Valisi Nurullah Çakır kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, “Basının son yıllarda kendini geliştirdiğine değinerek; “Rize medyası sürekli kendini yenilemekte ve Rize’nin isminin Dünya’ya tanıtımında önemli rol üstlenmektedir. Bizler idareciler olarak Rize’de bir müddet görev yaptıktan sonra Rize’den ayrılacağız. Ancak Rize medyası Rize de kalmaya devam edecek ve Rize’nin ismini duyurmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

        Son yıllarda medya sektörünün hızla geliştiğini söyleyen Vali Çakır Çakır “Gerek yazılı, gerek görsel ve gerekse internet medyası Rize de son yıllarda gelişti. Rize de anlık haberleri bile almak mümkün, bu Rize medyasının ne kadar güçlü hale geldiğini göstermekte” dedi ve tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı