MEVLANA HAFTASI ANMA PROGRAMI GENÇLİK MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MEVLANA HAFTASI ANMA PROGRAMI GENÇLİK MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KULTUR-SANAT 14.12.2018 09:48:08 20 0
MEVLANA HAFTASI ANMA PROGRAMI GENÇLİK MERKEZİ

PROGRAM ARHAVİ NURETTİN ÇARMIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TARAFINDAN YAPILDI

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Mevlana haftası etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan Mevlana haftası anma programı Arhavi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa ilçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurumlarının daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, din mensupları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Arhavi Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Kuran-ı Kerim tilaveti, 11 A sınıfı öğrencisi Mert Dalmış tarafından yapıldı.

Daha sonra 'Mevlana’nın Mesajını Doğru Anlamak' konulu konuşmayı ilçe müftüsü Yusuf Çakır gerçekleştirdi. Ardından program, sırasıyla anasınıfı semazen gösterisi, öğüt name gösterisi, anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan drama gösterisi ile devam etti.

Mevlana haftası anma programı, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol mensupları tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından, ilahi korusunun sunumu ile sonlandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı