KAÇKARLARIN İZMİR’ DEKİ KÜLTÜR ELÇİSİ

KAÇKARLARIN İZMİR’ DEKİ KÜLTÜR ELÇİSİ

KULTUR-SANAT 15.11.2018 09:17:51 19 2
KAÇKARLARIN İZMİR’ DEKİ KÜLTÜR ELÇİSİ

Haber; Adem GENÇ

PAZAR-Fotoğraf sanatına Kaçkarlarda çektiği mükemmel doğa ve manzara fotoğraflarıyla başladı. Hobi olarak başladığı bu sanatta, adım adım profesyonelliğe yükseldi. Düzenlenen karma fotoğraf sergilerde fotoğrafları yer aldı. Daha sonra Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünü bitirdi. Üniversitenin Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünden mezun olmakla birlikte aldığı eğitimin yanı sıra mesleki tecrübesini de oldukça üst seviyelere yükseltti.

Kaçkarlarda insan manzaraları, yaylacılık kültürü ve yaylalarda yaşam konulu ve de portre içerikli fotoğraflar çekmektedir. İzmir’ de yayımlanan Kültür-Sanat içerikli dergilerde pek çok fotoğrafları yayımlandı. Aynı zamanda çektiği fotoğraflarını yaşadığı İzmir’ de fotoğraf sanatçılarıyla da buluşturarak adeta gönüllü kültür elçiliği yapmakta olan fotoğraf sanatçımız Gülseren ALTA ya başarılarının devamını dileriz.

ÖZGEÇMİŞ
Rize İli Hemşin İlçesi

Ortaköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü mezunu

Mesleği Serbest Meslek ( Fotoğrafçılık )


Anahtar Kelimeler:
Engin Başa
15.11.2018 10:37:19
Harika..

Yasemin Birlik
15.11.2018 23:59:11
Fotoğraf kareleri kadar çok net bir insan. Yalın, doğal... Belki de bakış açısı o yüzden bu kadar iyi.Mercek arkasındaki mavi gözlerine yessi olam.Enerjini fotoğraflardan alıyorum

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı