Hemşin’de 2 etkinlik bir arada.

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekâr " Belediye olarak hazırlamış olduğumuz Hemşin Kültür Sanat ve Tulum Festivali Kültür Bakanlımız tarafından kabul gördü"dedi.

KULTUR-SANAT 18.07.2018 07:33:13 65 0
Hemşin’de 2 etkinlik bir arada.

Ödüllü Tulum çalma yarışması ve tam altın ödüllü yüzme yarışması.

HEMŞİN-Bulutların ülkesi Hemşin 2 gün boyunca coşacak. Tulum Çalma yarışması, gölette yüzme kano yarışmaları yanında yöresel sanatçılar iki gün boyunca Hemşin’de katılımcılarla birlikte olacak.

Toplamda 15.000 TL ödüllü yüzme ve kano yarışlarının yanında, Sanatçılar Mustafa Gökay Ferah ve Volkan Arslan Konserleri ile şenlenecek olan organizasyonda, Tulum üstatları Yaşar Çorbacıoğlu' ve Mahmut Turan' da Tulumları ile sahnedeki yerlerini alacaklar.

Çocukların da unutulmadığı ve 2 gün boyunca şişme oyun parkı kurulup, Palyaçolar ile çeşitli hediyelerin verileceği organizasyona ev sahipliği yapacak olan Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekâr ' Belediye olarak hazırlamış olduğumuz Hemşin Kültür Sanat ve Tulum Festivali Kültür Bakanlımız tarafından kabul gördü. İlçemizin kültürel duygularını bu proje ile bir nebzede olsa yansıtma fırsatı bulduk. Bunun yanında Hemşin Kaymakamlığı Proje Koordinasyon birimimizin hazırladığı, Hemşin Gölet’i su Sporları Şenliğinin de İçişleri Bakanlığınca onaylanması bizi ayrıca mutlu etti. Tüm sanat ve sporseverleri etkinliklerimize bekliyoruz. ' dedi.

İrtibat için telefon 0546 422 15 78


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı