Geleneksel Bayram Sabahı buluşmaları devam ediyor

Her Yıl Ramazan ve Kurban Bayramlarında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bayram Namazı sonrası sabah kahvaltısı buluşmalarınin 2018 yılı için ilki Ramazan Bayramı Sabahı olan Cuma günü geröekleştirilecek

KULTUR-SANAT 13.06.2018 08:45:21 24 0
Geleneksel Bayram Sabahı buluşmaları devam ediyor

PAZAR-Cumhuriyet Mahallesi gençleri tarafından kurulan Dernek Faaliyetlerinden bir olan geleneksel bayram sabahı sabah kahvaltısı buluşmaları 2018 yılında ilki Ramazan Bayramı sabahı Cumhuriyet Mahallesinden gerçekleştirilecektir.

Sabah namazada Şehitler Camiinde kılınacak olan Bayram Namazı ve bayramlaşmanın ardından Dernek tarafından yapılan Uzunlar semtindeki Çardak'ta kahvaltı gerçekleştirilecektir.

Başkanlar,Barış Hasanoğlu ve Mucahid Uzun tarafından yapılan açıklamalarda 'Bu yıl geçen yıldan aramzıdan ayrılan değerli kardeşimiz Orhan Savaş'tan mahrum olarak gerçekleştireceğimiz Baram Sabahı kahvaltımıza herkesi bekliyoruz.Seneye kimlerin aramızdan ayrılacağını bilemiyoruz.Orhan abimize Allah'tan rahmet diliyoruz.Ayrıca Mahallemizden olan veya olmayan  bugüne kadar aramızdan ayrılan tüm kardeşlerimize Allah tan rahmet,Hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz' denildi.

'Her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğumuz bayram sabah kahvalti organizemize bu bayramda nasipse devam ediyoruz, bu vesile ile 14.06.2018 Persembe günü iftardan sonra olağan genel kurul toplantisi yapilacaktir.

Neler yapacağımızın kararlaştırılacağı bu toplantıya Tüm dernek üyelerimizin katılmasını,ayrıca  15.06.2018 Cuma (Bayram) sabahi herkesi mahallemizde ki eski kilise(Şehitler)camii ne bekliyoruz.

Ardindan geleneksel olrak düzenlenen kahvalti organizemizin 43. sünü iştirak edecegiz. Şimdiden Bayraminizi en içten dileklerimizle kutluyoruz'.

Dernek baskani : mücahid uzun - Bariş Hasanoğlu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı