FIRÇALARIN DANSI SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

FIRÇALARIN DANSI SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

KULTUR-SANAT 27.06.2018 21:43:12 11 0
FIRÇALARIN DANSI SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

BAYRAM ALİ KAVALCI

RİZE-İsmail Kahraman Kültürü Merkezi Sergi salonunda açılışı yapılan yılsonu “7’den 70’e Her Yaşta Sanat” isimli fırçaların dansı Sergisi’ne Rize’de yaşayan sanatseverler yoğun ilgi gösterdiler.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezinin en tanınmış ressamlarından Arzu ARSLAN ve 61 bayan kursiyerin yüzlerce renkli yağlı tablolarından oluşan resim sergisi her yaş grubundan oluşan kursiyerlerin çok renkli ve dikkat çekici tabloları izleyenlerin gözlerini kamaştırıyor. Ressam Arzu Arslan’ın kursiyerleri arasında ilerlemiş yaşına rağmen Rize doğasına ve kültürüne olan sanatsal sevgi nedeniyle yapmış olduğu yağlı resim tabloları İsmail Kahraman Kültür Merkezi Sergi salonunda büyük beğeni toplayan Fatma Kavalcı’nın ve diğer kursiyerlerin tabloları sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni kazandı.

7’den 70’e Her Yaşta Sanat, Fırçaların Dansı sergisinin açılışının kurdelesi, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ressam Arzu Arslan ve Rize Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen ile birlikte Türkiye Gazetesi Rize Temsilcisi Erhan Eralkan ve sergiyi gezmeye gelen çok sayıda, Sosyal Hizmetler Yurdu öğrencileri tarafından yapıldı. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı